OVIP Esszenciák – Tömeges termékkezelés raktárkezelő programban
Érdeklődöm

Új funkcióval bővült OVIP vállalatirányítási rendszerünk raktárkezelő programja, immáron lehetőség van tömegesen is kezelni a termékeket! Az elmúlt időszakban rengeteget gyorsult OVIP raktárkezelő programunk a termékkezelésben, ennek egy mérföldköve legújabb fejlesztésünk is, hiszen most már nemcsak egyesével lehet az adatokat módosítani a termék adatlapon, hanem az OVIP táblával is villámgyorsan lehet változtatni!

Tömeges termék módosítás OVIP táblával

Ismerje meg az OVIP raktárkezelő program új csodafegyverét, az OVIP táblát! A tábla segítségével könnyedén módosíthat termékeket tömegesen, illetve a módosításon túl függvényeket is lehet használni, amikkel akár több száz termék kategóriáját, vagy akciós árát is képleteken keresztül lehet változtatni pillanatok alatt.

Hogyan működik?

OVIP vállalatirányítási rendszerünk raktárkezelő programjában a Termék kezelése alatt új menüpont jelent meg, Tömeges termék kezelés címmel. A megnyitás után rögtön egy szűrő segítségével kikereshetőek a termékek, majd kiválasztható, mely oszlopok jelenjenek meg a táblában, a cikkszámtól az árlistákig. A használatot rövid magyarázat és útmutató segíti, függvénytáblázattal és példákkal.

A tábla generálásra kattintva készül el a saját, egyedi igényekre szabott OVIP tábla, amelyben csak a kijelölt paraméterek jelennek meg, így nem lesz feleslegesen sok adat előttünk, csak amire valóban szükség van. A táblában történő termékkijelölésekkel és függvények használatával pár perc alatt elkészíthetők a kívánt változtatások, amelyek így tömegesen érintik a termékeket.

Aranyat érne Önnek ez a raktárkezelési funkció? Ismerje meg raktárkezelő programunk további funkcióit is, köztük a tömeges bevételezést vagy a beszerzés generátort! Komplex vállalatirányítási rendszerünk további modulokkal is rendelkezik, köztük számlázó programmal és bolti modullal is, próbálja ki ezeket is, kérje demóverziónkat elérhetőségeinken!

Vissza