Online vállalatirányítási rendszer értékesítők számára
Érdeklődöm

Eljött az ideje, hogy értékesítéseit átláthatóan vezesse, egy olyan online vállalatirányítási rendszerben, melynek funkcióival könnyedén Ön lehet a legjobb értékesítő! Kezelje projektjeit egyedien, tetszés szerinti kategóriákban és státuszokban, felelőskiosztási és feladatkezelési opcióval megspékelve, azonnali bizonylatkészítési lehetőséggel. Állítson be egyszeri vagy ismétlődő eseményeket figyelmeztetéssel, és tároljon az értékesítési folyamataihoz tartozó minden szükséges információt, dokumentációt egy helyen, hogy még pontosabb és gyorsabb legyen a munkavégzés!

Miért az értékesítőknek?

  • Mert minden értékesítőnek megvan a maga munkafolyamata, ehhez pedig rendszerünk biztosítja a személyre szabhatóságot, hiszen tetszés szerinti értékesítési kategóriákat és státuszokat hozhat létre, hogy a saját ízlése szerint rendszerezhesse projektjeit.
  • Mert egy értékesítőnek mindent a kezében tartania, programunkkal pedig egy értékesítéshez könnyedén rendelhet felelőst, oszthat ki határidős feladatot, állíthat be rendszeres és egyszeri eseményeket, vagy akár bizonylatot is készíthet egy gombnyomással! Azt említettük, hogy összetett keresőnkben pillanatok alatt megtalálhatja a keresett projektet?
  • Mert egy értékesítőnél rendkívül fontos, hogy naprakész legyen és rendelkezésre álljon, legyen bárhol, bármikor. Online értékesítési programunkkal szerencsére megszűnnek a határok: akár úton van, akár Ügyfelénél, mobiltelefonról vagy tabletről is ellenőrizheti és kézben tarthatja az értékesítési folyamatokat!

Milyen modulok?

Vállalatirányítási rendszerünk moduláris felépítésű, azaz külön-külön is használható eszközökből építkezik, melyek egymással összehangoltan működve adnak ki egy komplex, mindent átfogó rendszert.

Kimondottan értékesítők részére ajánlott csomagunk moduljai a következők:

Házipénztár - JegyzetekKiadások – Könyvjelzők – Naptár – EszközkezelőDokumentumok – 5 felhasználó – 10 GB tárhely

Ismerje meg közelebbről moduljainkat és azok funkcióit!

Hogyan kerül bevezetésre?

Nem kell megijedni ettől a folyamattól, mivel a rendszer online, így megszűnnek a helyszíni telepítéssel kapcsolatos teendők, egyszerűsödik és felgyorsul a folyamat. Cégünk szorosan együttműködik Ügyfeleivel, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos kommunikációra, videóhívásos találkozókra. A mindennapokban sem hagyjuk magára az új vállalatirányítási rendszerével: folyamatos supportot, támogatást biztosítunk, valamint a különböző modulok és funkciók használatáról készült bemutató videók biztosítják az azonnali segítségnyújtást!


Nézze meg árainkat! Demó verziót kérek