Online vállalatirányítási rendszer kereskedőknek
Érdeklődöm

Felejtse el az Excel-kinézetű, bonyolult felépítésű és felesleges információkkal teli telepített szoftvereket. Lépjen szintet, és kezelje vállalkozását modern és letisztult online vállalatirányítási rendszerben. Raktár- és készletkezelés mesterfokon, nyilvántartás és számlázás pontosan, kereskedelmi folyamatok menedzselése összehangoltan, egy rendszerben, elérhető áron. Ez az OVIP.

Miért a kereskedőknek?

  • Mert egy kereskedőnek létfontosságú a naprakész raktárkezelés és készletnyilvántartás, amit raktárkezelő programunkkal online, bárhonnan és bármikor elérhet és elvégezhet.
  • Mert egy kereskedőnek védjegyévé válhat a gyorsaság, a vevők gyors kiszolgálása, amelyet könnyen kezelhető bolti modulunk segítségével meg is valósíthat.
  • Mert egy kereskedőnek elképzelhetetlen a vállalkozása megfelelő partnerkezelés és számlázás nélkül, miért ne tehetné ezt meg egy rendszerben, egymással szinkronizálva, raktárkezelő programmal is összekötve?

Milyen modulok?

Vállalatirányítási rendszerünk moduláris felépítésű, azaz külön-külön is használható eszközökből építkezik, melyek egymással összehangoltan működve adnak ki egy komplex, mindent átfogó rendszert.

Kimondottan kereskedők részére összeállított csomagunk moduljai a következők:

Rendelés program

Partnerek - Napi feladatok - JegyzetekKiadásokHázipénztár – Könyvjelzők – Naptár – Eszközkezelő - Dokumentumok

Ismerje meg közelebbről moduljainkat és azok funkcióit!

Hogyan kerül bevezetésre?

Nem kell megijedni ettől a folyamattól, mivel a rendszer online, így megszűnnek a helyszíni telepítéssel kapcsolatos teendők, egyszerűsödik és felgyorsul a folyamat. Cégünk szorosan együttműködik Ügyfeleivel, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos kommunikációra, videóhívásos találkozókra. A mindennapokban sem hagyjuk magára az új vállalatirányítási rendszerével: folyamatos supportot, támogatást biztosítunk, valamint a különböző modulok és funkciók használatáról készült bemutató videók biztosítják az azonnali segítségnyújtást!


Nézze meg árainkat! Demó verziót kérek