Online vállalatirányítási rendszer kivitelezőknek, szervizeseknek
Érdeklődöm

Felhő alapú vállalatirányítási rendszerünk jelenleg Magyarországon egyedülálló munkanyilvántartó programmal rendelkezik, segítségével lekövethető minden munkafolyamat lépésről lépésre, egy gombnyomással készíthető munkalap, kikalkulálhatja az elvégzett munka költségeit, vagy éppen pár kattintással már számlázhat is! Kombinálja számlázó- és raktárkezelő programmal, partnerkezelővel, és házi pénztárral, valamint minden más, irodai munkát támogató programmal, hogy igazán hatékonyan kezelhesse cégét!

Miért a kivitelezőknek és szervizeseknek?

  • Mert a kivitelezők és szervizesek részére jelenleg nincsen olyan célzott online rendszer, amely a KKV szektor számára is elérhető, emiatt a legtöbben még Excellel és egyéb pontatlan programokkal kezelik munkájukat. Pontosan nekik nyújt megoldást az OVIP!
  • Mert mind a kivitelezőknek, mind a szervizeseknek pontosan tisztában kell lenniük a munka- és anyagköltségekkel, ahogyan az ön- és számlázandó költségekkel is, mindezt pedig pontosan át kell látniuk, munkalappal lekövetniük és számlázniuk, amit online rendszerünkkel könnyedén meg is tehetnek.
  • Mert a kivitelezőknek és szervizeseknek főként terepen kell dolgozniuk, így ha egy felhő alapú rendszerrel dolgoznak, amelyet bárhonnan, bármikor elérhetnek, akkor komoly előnyt is szereznek versenytársaikkal szemben.

Milyen modulok?

Vállalatirányítási rendszerünk moduláris felépítésű, azaz külön-külön is használható eszközökből építkezik, melyek egymással összehangoltan működve adnak ki egy komplex, mindent átfogó rendszert.

Kimondottan szervizesek és kivitelezők részére ajánlott csomagunk moduljai a következők:

Napi feladatok - Házipénztár - JegyzetekKiadások – Könyvjelzők – Naptár – EszközkezelőDokumentumok – 5 felhasználó – 10 GB tárhely

Ismerje meg közelebbről moduljainkat és azok funkcióit!

Hogyan kerül bevezetésre?

Nem kell megijedni ettől a folyamattól, mivel a rendszer online, így megszűnnek a helyszíni telepítéssel kapcsolatos teendők, egyszerűsödik és felgyorsul a folyamat. Cégünk szorosan együttműködik Ügyfeleivel, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos kommunikációra, videóhívásos találkozókra. A mindennapokban sem hagyjuk magára az új vállalatirányítási rendszerével: folyamatos supportot, támogatást biztosítunk, valamint a különböző modulok és funkciók használatáról készült bemutató videók biztosítják az azonnali segítségnyújtást!


Nézze meg árainkat! Demó verziót kérek