Online vállalatirányítási rendszer szolgáltatóknak
Érdeklődöm

Modern felületű és valóban egyszerűen kezelhető számlázó programunkkal akár több száz számlát is elkészíthet, anélkül, hogy örökre elmenne a kedve a vállalatirányítási rendszerektől. Akár több ezer partneri kapcsolatot is hatékonyan menedzselhet online vállalatirányítási rendszerünkben, a programok egymással való szinkronizációja pedig nemcsak értékes munkaórákat, hanem tetemes összegeket is spórolhat vállalkozásának! A megoldás, az OVIP!

Miért a szolgáltatóknak?

  • Mert egy szolgáltatónak alapvető eszköze a számlázó program, amely nem mindegy, hogy bonyolult kezelhetőségével hátráltatja a felhasználót, vagy átlátható és kényelmes kialakításával valóban segíti a mindennapi munkavégzést.
  • Mert egy szolgáltatónak is létfontosságú a megfelelő időmenedzsment, amelyet olyan funkciók támogatnak mint az ütemezett számlázás, tömeges számlakészítés, vagy a komplett napi feladatok modulunk.
  • Mert egy szolgáltatónak bárhol és bármikor helyt kell állnia, amelyet felhő alapú vállalatirányítási rendszerünk biztosít Önnek: ellenőrizze pénzügyi állapotát online házipénztár programunkban, állítson ki pillanatok alatt bármilyen bizonylatot, osszon ki beosztottjainak feladatokat, legyen akárhol!

Milyen modulok?

Vállalatirányítási rendszerünk moduláris felépítésű, azaz külön-külön is használható eszközökből építkezik, melyek egymással összehangoltan működve adnak ki egy komplex, mindent átfogó rendszert.

Kimondottan szolgáltatók részére összeállított csomagunk moduljai a következők:

JegyzetekKiadások – Könyvjelzők – Naptár – EszközkezelőDokumentumok – 5 felhasználó – 10 GB tárhely

Ismerje meg közelebbről moduljainkat és azok funkcióit!

Hogyan kerül bevezetésre?

Nem kell megijedni ettől a folyamattól, mivel a rendszer online, így megszűnnek a helyszíni telepítéssel kapcsolatos teendők, egyszerűsödik és felgyorsul a folyamat. Cégünk szorosan együttműködik Ügyfeleivel, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos kommunikációra, videóhívásos találkozókra. A mindennapokban sem hagyjuk magára az új vállalatirányítási rendszerével: folyamatos supportot, támogatást biztosítunk, valamint a különböző modulok és funkciók használatáról készült bemutató videók biztosítják az azonnali segítségnyújtást!


Nézze meg árainkat! Demó verziót kérek