OVIP Esszenciák – Hasznos tippek raktárkezeléshez

Raktárkezelés mesterfokon

Rengeteg idejét felemészti a raktárkezelés? Minden terméknél egyesével kell elvégeznie a különféle beállításokat? És ha egy olyan raktárkezelő programban dolgozhat, amely könnyíti és gyorsítja a munkáját? Megmutatjuk az OVIP azon funkcióit, amelyekkel pillanatokon belül a raktárkezelés mesterévé válhat!

Lássuk az OVIP online vállalatirányítási rendszerünk raktárkezelőjének titkos fegyvereit:

Beszerzés generátor
Nyakán a nagyker rendelés, és még fogalma sincs melyik termékből, milyen mennyiséget kell rendelnie, így hosszú órákon keresztül számolgathatja és ellenőrizheti a rendelendő tételeket. Ismerős a helyzet? Akkor ennek azonnal véget vethet a beszerzés generátorral, hiszen ha beállítja az optimális készletet, akkor csupán egy gombnyomással lekérdezheti miből, mennyit kell rendelni!

Tömeges árazás
Mit szólna hozzá, ha egyszerre nemcsak egy, hanem több ezer terméket is árazhatna? Bizony, indítson akciót percek alatt, vagy módosítson árakat kedve szerint, egy gombnyomással akár több ezer terméket is átárazhat egyszerre!

Leltár
Felejtse el a papír alapú nyilvántartás és a sok számolgatást, összesítést! Köszönhetően a felhő alapú rendszernek, egyszerre több munkatárs, több helyről is végezheti a leltározást, a program folyamatosan frissíti az aktuális állapotot. Az esetleges eltérésekre azonnal fény derül, az összesítőn készletkorrekció formájában ellenőrizheti a tételeket.

Árrés
Kezelje átláthatóan profitját! Raktárkezelő programunkban kategóriánként és termékeként is megadhat árrést, melyet későbbiekben a rendszer felajánlj a bevételezés során, és automatikusan elvégzi a hozzá kapcsolódó műveleteket, így spórolva Önnek nem kevés időt!

Ha úgy érzi még mindig nem tud eleget a raktárkezelésről, merüljön el további hasznos tippjeink között, vagy nézze meg milyen funkciói vannak még OVIP raktárkezelő programunknak!

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!