OVIP - Raktárkezelő Számlázó Beszerzés program árurendelés

Beszerzés, könnyedén!

Élvezze automatizált funkcióinkat, és tartsa teljes kontroll alatt minden beszerzési folyamatát. A beszerzés generátor automatikusan megmondja, miből mennyit kell rendelni, a minimális vagy az optimális készlet, valamint a már beérkezett rendelések alapján, valamint időszakos forgalom alapján is lehet beszerzést generálni. A már rögzített beszerzési bizonylatok státuszok szerint rendezhetőek. Nézze meg működés közben!

A nélkülözhetetlen beszerzés generátor!

A nélkülözhetetlen beszerzés generátor!

A beszerzés generátor figyelembe veszi hogy hány folyamatban lévő rendelése van és mennyi a tényleges árukészlet! Annyit kell csak tenni hogy beszállítónként leszűri a termékeket és már indíthatja is a folyamatot!

Átlátható termékmozgások az OVIP-ban

Átlátható termékmozgások az OVIP-ban

Ha beszerzésnek csak egy része érkezett be, akkor pár gombnyomással szétszedheti azt! Kövesse nyomon az összes beszerzését és a termékek érkezését! A felületen kollégái is láthatják, hogy mikorra várható a friss készlet!

Kérje teszt felületünket, és próbálja ki az OVIP-ot!

Kipróbálom!

Kapcsolódó cikkek

A hétköznapi hősök: irodai programok

A hétköznapi hősök: irodai programok

Jegyzetet készíteni a megbeszélésről. Felvinni egy eseményt a napárba. Feladatot kiosztani, hogy a munka ne felejtődjön el. Egy helyen tárolni a projekthez kapcsolódó dokumentumokat. Ismerős napi teendők, igaz? Ugye mennyire elképzelhetetlen lenne a munkánk irodai programok nélkül? Nézzük, vállalatirányítási rendszerünk milyen modulokkal tudja segíteni a hétköznapi munkát!

Kezdje az új évet új rendszerrel!

Kezdje az új évet új rendszerrel!

Indítsa be az új évet és egyben vállalkozását is egy modern, kompakt, online vállalatirányítási rendszerrel! Ha úgy döntött, idén a fejlődést helyezi a középpontba, és cégét a legmodernebb eszközökkel fogja koordinálni, akkor ismerje meg az OVIP-ot és kezdje el a változtatást!

Segítünk mindent észben tartani OVIP feladatkezelő programunkkal!

Segítünk mindent észben tartani OVIP feladatkezelő programunkkal!

Nehezen tudja fejben tartani elvégzendő feladatait, napi teendőit? Gyakran ugrál a munkák között, és előfordul, hogy valami felett elsiklik? Szinte lehetetlen mindig, minden folyamatot észben tartani, de szerencsére nem is kell, hiszen erre szolgál a Feladatkezelő program! Vállalatirányítási rendszerünk feladatkezelője megújult külsővel és átlátható felépítéssel áll rendelkezésére minden, feladatokban bővelkedő munkatársnak!