Online vállalatirányítási rendszer kis- és középvállalkozásoknak!

Rendszerezés dokumentumkezelőnkkel

Gyűjtse egy helyre online dokumentumait, kategorizálja őket tetszés szerint a könnyebb átláthatóság érdekében! Legyen akár irodán kívül, úton vagy megbeszélésen, az éppen szükséges dokumentumokat azonnal elérheti és megtekintheti OVIP online vállalatirányítási rendszerünkben Nézze meg videónkat, megmutatjuk hogyan!

Dokumentumok? Rendben!

Dokumentumok? Rendben!

Káosz a mappákban? Az OVIP-pal biztosan nem! Dokumentumait tetszőleges kategóriákba rendezheti, illetve dokumentumok neve alapján könnyen megkeresheti azokat, ezzel is egyszerűbbé téve a napi munkát!

Integrált program, kényelmesebb elérés!

Integrált program, kényelmesebb elérés!

Fontos, hogy a legtöbbször nem is kell bejönni a dokumentumok modulba, hiszen egyből az igény helyéről eléri azt. Amennyiben egy kiadáshoz csatolt számlát keres, akkor azt már egyből a kiadásokból is meg tudja nyitni!

Kérje teszt felületünket, és próbálja ki az OVIP-ot!

Kipróbálom!

Kapcsolódó cikkek

Hogyan lehet az OVIP Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő vállalatirányítási rendszere?

Hogyan lehet az OVIP Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő vállalatirányítási rendszere?

Az OVIP vállalatirányítási rendszer létrejötténél nem kisebb célt tűztünk ki magunk elé, minthogy megalkotjuk az ország leggyorsabban, legkényelmesebben használható vállalatirányítási rendszerét. Ügyfeleink visszajelzései folyamatosan erősítenek abban, hogy jó úton járunk, noha teljesen késznek sosem fogjuk mondani rendszerünket, hiszen mindig van új ötletünk, a fejlesztés és a fejlődés sosem fog megállni. És éppen ez adja az OVIP vállalatirányítási rendszer legnagyobb előnyét!

5 előny a havidíjas online vállalatirányítási rendszerek mellett!

5 előny a havidíjas online vállalatirányítási rendszerek mellett!

Manapság már elképzelhetetlen egy cég irányítása és hatékony kezelése vállalatirányítási rendszer nélkül, a modern technológia adta lehetőségek és mobilitási elvárások miatt pedig már az is alapvető igény, hogy ez a rendszer felhő alapú, bárhonnan és bármikor elérhető legyen. Nem mindegy azonban milyen áron jutunk hozzá egy ilyen rendszerhez! A kis-és középvállalkozások igényeihez igazodva jöttek létre a havidíjas rendszerek, lássuk miért is éri meg ilyen konstrukciókban gondolkodni!

Az eladók “fegyverei”: raktárkezelő program, kiadáskezelő, bolti modul

Az eladók “fegyverei”: raktárkezelő program, kiadáskezelő, bolti modul

Ha Ön a kereskedelemben dolgozik, biztosan értékeli azokat a programokat, amelyek tökéletesen lefedik munkafolyamatait és támogatják mindennapi munkavégzését. Raktárkezelő programban nyilván tarthatja árukészletét, bolti modulban könnyen kezelheti eladásait, kiadáskezelőben lekövetheti költségeit, ha pedig mindezt képes összehangoltan kezelni egyetlen programmal, akkor Ön lehet a leghatékonyabb a munkájában! Mutatjuk, milyen OVIP „fegyverekkel” lehet Ön a legjobb eladó!