OVIP - Kölcsönzés online vállalatirányítási rendszerünkkel

Tartsa kézben programunkkal kölcsönzési folyamatait!

Kölcsönző modulunkban mindig látni fogja, hogy eszközeit mikorra foglalták le, vagy éppen kinél vannak kölcsönben. A termékekhez többféle adat rögzíthető, és a napi kölcsönzési díjat is rugalmasan megadhatja. A foglalásból és a kölcsönzésből is automatikusan ki tud generálni bizonylatokat. Nézze meg videónkat!

Mikor, kinél vannak?

Mikor, kinél vannak?

Kölcsönző modulunkban mindig látni fogja, hogy eszközeit mikorra foglalták le, vagy éppen kinél vannak kölcsönben! A termékekhez többféle adat rögzíthető, és a napi kölcsönzési díjat is rugalmasan megadhatja!

Automatikus bizonylat generálás

Automatikus bizonylat generálás

A foglalásból és a kölcsönzésből is automatikusan ki tud generálni bizonylatokat, gyorsítva ezzel is napi munkáját. A kölcsönzésekhez képet is rendelhet, így tudja bizonyítani az eszköz korábbi állapotát vitás esetben!

Kérje teszt felületünket, és próbálja ki az OVIP-ot!

Kipróbálom!

Kapcsolódó cikkek

Vállalatirányítás a felhőből!

Vállalatirányítás a felhőből!

Szinte naponta találkozunk a felhőalapú szóval, a kifejezés egyre több helyen köszön vissza, ami nem is csoda, hiszen az informatikában évek óta központi szerepet játszik a felhőalapú technika, nem úgy mint a magyar vállalkozások életében.

Top5 kérdés a vállalatirányítási rendszerekről

Top5 kérdés a vállalatirányítási rendszerekről

Összegyűjtöttük azt az 5 leggyakoribb kérdést, ami az emberekben megfogalmazódik, ha szóba kerülnek az ERP rendszerek, most pedig meg is válaszoljuk őket! Ha Önben is maradtak tisztázatlan pontok, netán olyan kérdések, amelyekre mindig is kíváncsi volt, de nem merte őket feltenni, olvassa el cikkünket! Legyen naprakész tudása!

Vállalatirányítási rendszer bevezetése

Vállalatirányítási rendszer bevezetése

Tisztáztuk az ERP fogalmát, megmutattuk hogy milyen előnyei vannak az online vállalatirányítási rendszernek a telepített szoftveressel szemben, így eljött az ideje, hogy megnézzük a gyakorlatban is, pontosan hogyan történik egy ilyen rendszer bevezetése!