OVIP - Online számlázó program a hatékonyságra hangolva

Gyors és egyszerű számlázás nav online számla szinkronnal

Számlázzon online, bármikor, bárhonnan, a jogszabályoknak megfelelően! Mobiloptimalizált kialakításunk révén mobiltelefonról és tabletről is kényelmesen készíthet számlát percek alatt. Kényelmes kialakítású számlázó programunkban automatizált folyamatok teszik még gyorsabbá a számlázást! Havi, negyedéves, féléves vagy éves gyakoriságú időzítésekkel még csak fejben sem kell tartania a számlakiállítást, tömeges számlázással pedig rengeteg időt spórolhat. Nézze meg működés közben!

Előnyeink

Kényelmes

A partneradatok automatikusan kitöltődnek a partnertörzs alapján. A már elkészült számlákból könnyen lehet szerkeszthető másolatot készíteni, így könnyedén másolhatóak, többszörözhetőek a már elkészített számlák.

Gyors

A rendelések, számlatételek könnyedén felvihetőek, automatizmusok segítik a számlatételek gyors rögzítését. A számlázó program az OVIP rendszer integrált modulja, így a többi modulból is könnyedén átnavigálhat.

Pontos

A számlák ütemezhetőek, azaz a ciklikusan újra- és újra előállítandó számlák gyorsan és könnyedén előállíthatóak. A már elkészített számlák néhány gombnyomással közvetlenül az ügyfélnek, e-mailben megküldhetőek.

Naprakész

Automatikus adószám ellenőrzés segíti az adminisztrációt, és különböző számlatömbök kezelhetőek, akár devizás számlatömb is. Mindez 100% NAV online számla szinkronnal.

Egyedi, és tömeges számlázáshoz!

Egyedi, és tömeges számlázáshoz!

Számlatömbök kezelése, akár egyedi sorszámozással. Tömeges számla készítés mindössze néhány gombnyomással! Számla készítés egyedi paraméterekkel.

Többnyelvű számlakép, devizák!

Többnyelvű számlakép, devizák!

Magyar és angol számlakép készítés lehetősége! Automatikus fizetési felszólítás, és akár számlánként beállítható devizanem! Mindez villámgyorsan, és átláthatóan.

Kérje teszt felületünket, és próbálja ki az OVIP-ot!

Kipróbálom!

Friss hírek a számlázás világából

Számlázó program bejelentése a NAV-nak? Gyerekjáték!

Számlázó program bejelentése a NAV-nak? Gyerekjáték!

Ha azt hiszi egy új számlázó program bejelentése a NAV felé macerás dolog, nagyon téved. Ne vegye el a kedvét ez az apró formalitás attól, hogy modern és innovatív eszközzel készítse el hihetetlenül könnyedén és gyorsan számláit. Mutatjuk a bejelentés menetét!

Tévhitek a számlázásról

Tévhitek a számlázásról

„Csak eredeti példány fogadható el, az is lehetőleg sorszámozva, aláírva és lepecsételve!” Ehhez hasonló tévhitek a mai napig sziklaszilárdan élnek a köztudatban, azt viszont már kevesen tudják, hogy többségük olyan jogszabályokhoz köthetők, melyek már rég nem hatályosak. Összegyűjtöttük a leggyakoribb tévhiteket a számlázással kapcsolatban, lássuk mire kell figyelni!

NAV kötelező számla-adatszolgáltatás

NAV kötelező számla-adatszolgáltatás

Július 1-től lép érvénybe a NAV kötelező számlaadat-szolgáltatása, vagyis a 100 000 forint feletti áfát tartalmazó, cég (adóalany) felé kiállított számlák adatait július 1-jétől valós időben jelenteni kell az adóhatóság felé. Hogy teljesíteni tudjuk ezt a kötelezőséget vár ránk jó néhány technikai folyamat, regisztráció és beállítások.. ehhez szeretnénk most segítséget nyújtani, ezért összeszedtük a folyamat lépéseit, melyet a cikkben képes illusztrációval elolvashat!