OVIP – Partnerkezelő program online vállalatirányítási rendszerünkkel
Érdeklődöm

PARTNERKEZELÉS VILLÁMGYORSAN, SZINKRONIZÁLTAN

Partnerkezelő programunk segítségével könnyedén számon tarthatja ügyfeleit és partnereit, sőt mi több, rekordidővel kezelheti adataikat! Elegendő egyszer felvinnie a partneradatokat vállalatirányítási rendszerünk bármely részében, azok automatikusan bekerülnek a partnerlistába és innentől egy gombnyomással beemelheti a szükséges információkat bárhova, legyen szó számlázásról, raktárkezelésről, vagy akár kölcsönzésről. Partnerenként van lehetősége beállítani kedvezményeket és árlistákat, ha pedig szüksége van partnerlistájára, egy kattintással exportálhatja azt!

MILYEN FUNKCIÓKAT TARTALMAZ PARTNERKEZELŐ PROGRAMUNK?

  • Cégek nyilvántartása
  • Személyek és cégek összerendelése (pl. kapcsolattartó)
  • Korlátlan mennyiségű partnercsoport és partner
  • Partnerenként beállítható fizetési mód
  • Partnerenként beállítható árlista
  • Partnerenként beállítható kedvezményekv
  • Szállítási és számlázási cím szétválasztása
  • Partnerenként korlátlan megjegyzés hozzáadása
  • Partnerek exportálása táblázatként

Hogyan tovább?

Ne okozzon többé bosszúságot a partnerkezelés és rengeteg adat feldolgozása! Ha elege van abból, hogy munkafolyamatai során újra és újra felvigye a partneradatokat az éppen szükséges helyekre, váltson az OVIP Partnerkezelő programjára! Rengeteg munkaórát spórolhat az automatikus áthúzással, a partnerkezelés egyedisége pedig rendkívüli szabadságot biztosít.
Kezdje el a professzionális ügyfélkezelést az OVIP vállalatirányítási rendszerrel!


Áraink Demó verziót kérek

Kapcsolódó cikkek

3+1 szuper tipp, a hibátlan munka nyilvántartásért!
3+1 szuper tipp, a hibátlan munka nyilvántartásért!

Munkanyilvántartó programunk minden szolgáltató cég álma, hiszen segítségével lépésről lépésre lekövethető minden munkafolyamat, egy gombnyomással készíthető munkalap, kikalkulálhatja az elvégzett munka költségeit, vagy éppen számlázhat! Megmutatjuk online vállalatirányítási rendszerünk moduljának azt a 3 funkcióját, amellyel egyszerűen és hibátlanul vezethet munkanyilvántartást!

Nagykereskedők figyelem! - II. rész: Weboldal szinkron és partnerportál
Nagykereskedők figyelem! - II. rész: Weboldal szinkron és partnerportál

Szinkronizálja webáruházát OVIP vállalatirányítási rendszerünkkel, és kezelje vásárlásait, számláit azonnal és pontosan, egy helyről! Cikksorozatunk második részében bemutatjuk, milyen lehetőségeket rejt a weboldallal összekapcsolt partnerportál!

Kezdje az új évet új rendszerrel!
Kezdje az új évet új rendszerrel!

Indítsa be az új évet és egyben vállalkozását is egy modern, kompakt, online vállalatirányítási rendszerrel! Ha úgy döntött, idén a fejlődést helyezi a középpontba, és cégét a legmodernebb eszközökkel fogja koordinálni, akkor ismerje meg az OVIP-ot és kezdje el a változtatást!