OVIP – Partnerkezelő program online vállalatirányítási rendszerünkkel

Partnerei, beszállítói, ügyfelei univerzálisak!

Hogy mit is jelent ez? Elegendő egyszer felvinnie a partneradatokat vállalatirányítási rendszerünk bármely részében, azok automatikusan bekerülnek a partnerlistába és egy gombnyomással beemelheti a szükséges információkat bármelyik folyamatba, legyen szó számlázásról, raktárkezelésről, vagy akár kölcsönzésről. Számlákat, kapcsolódó dokumentumokat is fűzhet hozzá, hogy minden egy helyen legyen! Az adatbázist könnyen elérheti, letöltheti, kiexportálhatja! Nézze meg videónkat!

Partnereit a következőképp specializálhatja!

Partnereit a következőképp specializálhatja!

Partnerenként beállítható fizetési móddal, árlistával, partnerenként beállítható árlistával, egyedi kedvezményekkel dolgozhat! Könnyedén megteheti azt, hogy szétválasztja a szállítási és számlázási címet, illetve korlátlan számú megjegyzést is tehet hozzá, ami nagyban segítheti hogy kollégái is képbe kerüljenek adott partnere történetével, mellyel rengeteg felesleges fáradtságtól, és interakciótól mentesülhet.

Partner adatok előhívása és rögzítése néhány gombnyomással!

Partner adatok előhívása és rögzítése néhány gombnyomással!

Nagyban segítheti a napi munkát, hogy az OVIP adószám alapján egyetlen gombnyomással a NAV rendszeréből beemeli azokat, mely értékes perceket jelent minden új partner felvételnél. Cégek nyilvántartásával könnyítheti a munkát, személyek és cégek összerendelésével akár kapcsolattartó alapján.Korlátlan mennyiségű partnercsoportot és partnert vihet fel, majd ezeket ki is exportálhatja táblázatként.

Kérje teszt felületünket, és próbálja ki az OVIP-ot!

Kipróbálom!

Kapcsolódó cikkek

3+1 szuper tipp, a hibátlan munka nyilvántartásért!

3+1 szuper tipp, a hibátlan munka nyilvántartásért!

Munkanyilvántartó programunk minden szolgáltató cég álma, hiszen segítségével lépésről lépésre lekövethető minden munkafolyamat, egy gombnyomással készíthető munkalap, kikalkulálhatja az elvégzett munka költségeit, vagy éppen számlázhat! Megmutatjuk online vállalatirányítási rendszerünk moduljának azt a 3 funkcióját, amellyel egyszerűen és hibátlanul vezethet munkanyilvántartást!

Kezdje az új évet új rendszerrel!

Kezdje az új évet új rendszerrel!

Indítsa be az új évet és egyben vállalkozását is egy modern, kompakt, online vállalatirányítási rendszerrel! Ha úgy döntött, idén a fejlődést helyezi a középpontba, és cégét a legmodernebb eszközökkel fogja koordinálni, akkor ismerje meg az OVIP-ot és kezdje el a változtatást!