OVIP - Partnerkezelő program online vállalatirányítási rendszerünkkel

Partnerei, beszállítói, ügyfelei univerzálisak!

Hogy mit is jelent ez? Elegendő egyszer felvinnie a partneradatokat vállalatirányítási rendszerünk bármely részében, azok automatikusan bekerülnek a partnerlistába és egy gombnyomással beemelheti a szükséges információkat bármelyik folyamatba, legyen szó számlázásról, raktárkezelésről, vagy akár kölcsönzésről. Számlákat, kapcsolódó dokumentumokat is fűzhet hozzá, hogy minden egy helyen legyen! Az adatbázist könnyen elérheti, letöltheti, kiexportálhatja! Nézze meg videónkat!

Partnereit a következőképp specializálhatja!

Partnereit a következőképp specializálhatja!

Partnerenként beállítható fizetési móddal, árlistával, egyedi kedvezményekkel dolgozhat! Könnyedén megteheti azt, hogy szétválasztja a szállítási és számlázási címet, illetve korlátlan számú megjegyzést is tehet hozzá, ami nagyban segítheti hogy kollégái is képbe kerüljenek adott partnere történetével, mellyel rengeteg felesleges fáradtságtól, és interakciótól mentesülhet.

Partneradatok előhívása és rögzítése néhány gombnyomással!

Partneradatok előhívása és rögzítése néhány gombnyomással!

Nagyban segítheti a napi munkát, hogy az OVIP adószám alapján egyetlen gombnyomással a NAV rendszeréből beemeli a partneradatokat, mely értékes perceket jelent minden új partner felvételnél. Cégek nyilvántartásával könnyítheti a munkát, személyek és cégek összerendelésével akár kapcsolattartó alapján.Korlátlan mennyiségű partnercsoportot és partnert vihet fel, majd ezeket ki is exportálhatja táblázatként.

Kérje teszt felületünket, és próbálja ki az OVIP-ot!

Kipróbálom!

Kapcsolódó cikkek