OVIP – Vállalatirányítás Raktárkezelő számlázó Kontrolling program

Tartsa kézben cégét naprakész statisztikákkal!

Pénzügyi mutatónkkal mindig pontosan láthatja, hogy hol áll cége eredményessége. Cash flow lekérdezésünkkel pontosan látni fogja, hogy mikor milyen pénzügyi egyenleggel kalkulálhat az előre látható kiadásai és bevételei alapján Ez a modul a vezetők modulja, ami nagyban segít őket a helyes stratégiai döntésekben! Nézze meg!

Pénzügyi mutató

Pénzügyi mutató

Döntéseit az átláthatóság teszi könnyebbé! Pénzügyi mutatónkkal mindig pontosan láthatja, hogy hol áll cége eredményessége, mennyi volt a bevétele, kiadása, és az ebből kalkulált eredménye.

Forgalmi mutató

Forgalmi mutató

Forgalmi mutatóinkkal többféle aspektusból megnézheti eladásai statisztikáit, legyen az egy időszaki-, termék, vagy éppen partnerforgalom oldaláról! Amennyiben több üzlete is van, a forgalmát akár üzletenkénti bontásban is lekérheti.

Kérje teszt felületünket, és próbálja ki az OVIP-ot!

Kipróbálom!

Kapcsolódó cikkek

A hétköznapi hősök: irodai programok

A hétköznapi hősök: irodai programok

Jegyzetet készíteni a megbeszélésről. Felvinni egy eseményt a napárba. Feladatot kiosztani, hogy a munka ne felejtődjön el. Egy helyen tárolni a projekthez kapcsolódó dokumentumokat. Ismerős napi teendők, igaz? Ugye mennyire elképzelhetetlen lenne a munkánk irodai programok nélkül? Nézzük, vállalatirányítási rendszerünk milyen modulokkal tudja segíteni a hétköznapi munkát!

Kezdje az új évet új rendszerrel!

Kezdje az új évet új rendszerrel!

Indítsa be az új évet és egyben vállalkozását is egy modern, kompakt, online vállalatirányítási rendszerrel! Ha úgy döntött, idén a fejlődést helyezi a középpontba, és cégét a legmodernebb eszközökkel fogja koordinálni, akkor ismerje meg az OVIP-ot és kezdje el a változtatást!

Segítünk mindent észben tartani OVIP feladatkezelő programunkkal!

Segítünk mindent észben tartani OVIP feladatkezelő programunkkal!

Nehezen tudja fejben tartani elvégzendő feladatait, napi teendőit? Gyakran ugrál a munkák között, és előfordul, hogy valami felett elsiklik? Szinte lehetetlen mindig, minden folyamatot észben tartani, de szerencsére nem is kell, hiszen erre szolgál a Feladatkezelő program! Vállalatirányítási rendszerünk feladatkezelője megújult külsővel és átlátható felépítéssel áll rendelkezésére minden, feladatokban bővelkedő munkatársnak!