OVIP - Raktárkezelés online vállalatirányítási rendszerünkkel

Villámgyors raktárkezelés az OVIP-pal

Tömeges műveleteinkkel nemcsak több ezer termék egyidejű létrehozása vagy módosítása történhet másodpercek alatt, hanem a raktári mozgások villámgyors felvitele is garantált! Vonalkód kezeléssel pedig gyorsabbá és pontosabbá teheti a termékazonosítást és a leltározást, így készletnyilvántartása mindig tűpontos marad! Tekintse meg videóinkat és ismerje meg a raktárkezelés új dimenzióját

Automatikus készletkezelés felsőfokon

Dőljön hátra és bízza a készletnyilvántartást az OVIP-ra! Modulok közötti szinkronunknak köszönhetően a raktárkészlet automatikusan változik, ha rendelés beérkezés, számlázás, vagy bolti értékesítés történt! A szabad készlet adatok pedig akár azonnal megküldésre kerülnek a webáruháznak!

Webáruház szinkron

Vállalkozásának raktárkezelőre van szüksége?

Ha nem szeretne egy nagyobb vagyont költeni raktárkezelő programra, vagy hosszú hónapokat tölteni a bevezetéssel és a program megtanulásával, az OVIP az ideális választás! Kérje ingyenes teszt felületünket és próbálja ki rendszerünket kötöttségek nélkül!

Kipróbálom!
Ha nem akar sokat fizetni!

Ha nem akar sokat fizetni

Kedvező havi díjas csomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy rendszerünk akár egy kisebb infrastruktúrájú cégnek is hozzáférhető legyen, de egy nagyobb raktárépületet is tökéletesen kiszolgáljon. Kattintson a lenti gombra és nézze meg aktuális csomagajánlatainkat!

Csomagajánlatok

Raktárkezelő program, amit saját igényeire szabhat!

Az OVIP raktárkezelő programjához számos kiegészítő funkció tartozik, melyekkel mindenki a saját igényeihez igazíthatja a program működését, így többé nem kell kompromisszumot kötnie a raktárkezelésben! Nézze meg kiegészítő funkcióinkat!

Gyáriszám kezelés

Termékeid gyáriszámait megadhatod már bevételezéskor, vagy utólag tömegesen is feltöltheted. Gyáriszám keresőben pedig könnyedén rákereshetsz konkrét gyáriszámokra.

Hűségpont kezelés

A központi beállításokon túl termékekhez akár egyedi hűségpont érték is beállítható, az aktuális hűségpont mennyiség a partner adatlapján nyomon követhető.

Címke nyomtatás

Termékeihez és polchelyeihez már egyedileg megszerkeszthető címke sablonokat hozhat létre és szabadon választhat a létrehozott sablonok közül.

Szavatosság és LOT szám kezelés

Romlandó termék a raktárban? Állítson be termékeihez szavatossági időt, az OVIP majd automatikusan jelez, ha szavatossági idő hamarosan lejár!

Polchely kezelés

Legyen egy termék akár több polchelyen, vagy végezzen dedikált polchely kezelést, polchely kezelés PRO és LITE verzióinkkal mindenki megtalálja a számára megfelelő megoldást!

Szupergyor leltározás mobil eszközről!

A leltározást akár mobiltelefonnal is elvégezheti a hagyományos leltáríves módszer töredék idejével! Raktárában csak néhány terméket leltározna? Semmi akadálya! Az OVIP-pal akár mini leltár is készíthető, így a rendszer csak a leltárívre felvitt tételek eltéréseit korrigálja!

Szuper gyors leltározás mobil eszközzel
Polcok szerint rendezné?

Polcok szerint rendezné?

Az OVIP-pal már kétféle polchely kezelés közül is választhat! Polchely kezelés LITE verzió a dedikált polchely kezelőket segíti, míg a PRO verzióval egy terméket akár több polchelyen is nyilvántarthat! A két verzió közös eleme, hogy egyszerre akár több rendelés is komissiózható, melyhez az OVIP megtervezi a legoptimálisabb útvonalat!

Tetszik, amit látott? Tegyen egy próbát és ismerje meg közelebbről az OVIP-ot!

Ha szívesen kipróbálná rendszerünket, akkor kattintson a lenti gombra és kérje ingyenes teszt felületünket!

Kipróbálom az OVIP-ot!

Friss hírek a raktárkezelés világából

5 tipp a gyorsabb raktárkezelésért!

5 tipp a gyorsabb raktárkezelésért!

Gyakran elveszíti a fonalat a termékkezelés sűrűjében? Sok raktárral és még több termékkel dolgozik egyszerre? Rengeteg időt veszít a készlet- és raktárkezelés adminisztrációja során? Akkor most kimondottan Önnek szólnak különleges tippjeink, amelyek segítik egyszerűsíteni és felgyorsítani a raktárkezelés folyamatát!

A világ leggyorsabb leltározása!

A világ leggyorsabb leltározása!

Ugye hihetetlenül hangzik? Pedig egyáltalán nem az! Felejtse el a papírt, a hosszú órákig tartó számolgatást és ellenőrzést, mutatjuk hogyan spórolhat időt, energiát és nem kevés költséget is cégének a villámgyors leltározással!

Raktárkezelés mesterfokon

Raktárkezelés mesterfokon

Rengeteg idejét felemészti a raktárkezelés? Minden terméknél egyesével kell elvégeznie a különféle beállításokat? És ha egy olyan raktárkezelő programban dolgozhat, amely könnyíti és gyorsítja a munkáját? Megmutatjuk az OVIP azon funkcióit, amelyekkel pillanatokon belül a raktárkezelés mesterévé válhat!