OVIP – Online értékesítési program szolgáltatóknak

Egy modul üzletkötéshez

A Sales világa zavarbaejtően kaotikus lehet, a megkeresések, és különböző státuszban lévő rekordok átláthatatlan táblázatokat szülhetnek. Értékesítési programunk rendet biztosít az értékesítők, és velük együtt dolgozók mindennapjaiba, hogy az érdeklődések megvalósuljanak! Nézze meg videónkat, milyen egyszerűen megy!

Egyszerű, és átlátható sales folyamat!

Egyszerű, és átlátható sales folyamat!

Mindig látni fogja folyamatban lévő értékesítéseit! Szabadon megadhatja értékesítési kategóriát és azok státuszait, így teljesen az ön folyamataira lesz szabva az OVIP értékesítési modulja. Az ajánlatadás, vagy akár számlázás az értékesítéseknél nagyon egyszerűen pár gombnyomással elvégezhető!

Könnyű navigáció értékesítései között!

Könnyű navigáció értékesítései között!

A megjegyzések időbélyeggel ellátva kerülnek az adatlapra, így mindig látni fogja, hogy ki, mikor és milyen megjegyzést írt az értékesítéshez. Az OVIP paraméterei egyedülálló szűrési lehetőséget is biztosítanak! Értékesítés adatai és a paraméterek alapján komplett statisztikákat tud készíteni, ami rengeteg fontos információhoz fogja Önt és csapatát segíteni.

Kérje teszt felületünket, és próbálja ki az OVIP-ot!

Kipróbálom!

Kapcsolódó cikkek

Megújult értékesítési programunk is!

Megújult értékesítési programunk is!

OVIP vállalatirányítási rendszerünk teljes megújulása tovább folytatódik, raktárkezelő programunk, számlázónk és bolti modulunk után, mostantól értékesítési programunk is új köntösben pompázik! Legyen élmény a napi munka, végezzen el könnyedén akár bonyolult folyamatokat is, egy átlátható, modern vállalatirányítási rendszer segítéségével!

Elérhetőek új csomagajánlataink!

Elérhetőek új csomagajánlataink!

Online vállalatirányítási rendszerünk a teljes megújulás útjára lépett, ennek részeként pedig új havi díjas konstrukciókat alakítottunk ki! Immáron alapcsomagjaink bármikor kiegészíthetőek speciális modulokkal, így eredményezve az adott tevékenységi terület speciális igényeire szabott vállalatirányítási rendszert. Már kifejtettük miért éri meg havi díjas programokat használni, most megmutatjuk milyen lehetőségei vannak, ha az OVIP csomagajánlatit választja!

Így lehet Ön a legjobb értékesítő!

Így lehet Ön a legjobb értékesítő!

Szolgáltatóként értékesítési folyamatok tucatjaiban dolgozik? Nehezen követhető, hogy melyik projekttel éppen hol tart? Akkor eljött az ideje, hogy értékesítéseit átláthatóan vezesse, egy olyan online vállalatirányítási rendszerben, melynek funkcióval könnyedén Ön lehet a legjobb értékesítő!