OVIP – Bolti program online vállalatirányítási rendszerünkkel
Érdeklődöm

ONLINE BOLTI PROGRAM ELADÓKNAK

Végre egy gyorsan és könnyen kezelhető program a boltosoknak, egyszerű kasszakezeléssel, vonalkód leolvasóval! Raktárkezelő programunkkal összekötött automatikus szinkronizáció biztosítja, hogy árukészlete mindig aktuális legyen, jogosultságok kiosztásával pedig garantálhatja a biztonságos boltirányítást. Gyors kereső funkcióval azonnal előhívható értékesítések, professzionális kedvezménykezelés és bizonylatkészítés az optimális munkavégzésért.

MILYEN FUNKCIÓKKAL SEGÍTI VÁLLALKOZÁSÁT BOLTI PROGRAMUNK?

  • Egyszerű kassza modul
  • Partnerkezelés
  • Szinkronizáció raktárkészlettel
  • Vonalkód olvasás
  • Bizonylatkészítés
  • Kedvezménykezelés
  • Értékesítési folyamatok listázása
  • Összetett keresés az értékesítési folyamatokban
  • Összesítések, lekérdezések PDF és Excel formátumban

Kapcsolódó modulok

Rendelés program

Hogyan tovább?

Ha szeretne könnyen tanulható és kezelhető bolti rendszert használni üzleteiben, megtalálta a legkorszerűbb bolti programot! Felhő alapú programunk bármikor és bárhonnan használható, így több bolt esetén is kiválóan tudnak egymással vagy a központtal kommunikálni, árut mozgatni, a szinkronizált raktárkészlet mindig az aktuális állapotot mutatja. Komplett vállalatirányítási rendszerünkben bolti szoftverünket raktárkezelő programmal, számlázóval és további, kereskedőknek kialakított modulokkal együtt használhatja!


Áraink Demó verziót kérek

Kapcsolódó cikkek

Vállalatirányítás a felhőből!
Vállalatirányítás a felhőből!

Szinte naponta találkozunk a felhőalapú szóval, a kifejezés egyre több helyen köszön vissza, ami nem is csoda, hiszen az informatikában évek óta központi szerepet játszik a felhőalapú technika, nem úgy mint a magyar vállalkozások életében.

A boltvezetés jövője
A boltvezetés jövője

A kiskereskedelmi értékesítés ma már szinte elképzelhetetlen egy jól működő bolti program nélkül. Készletnyilvántartás, raktárkezelés, vonalkód leolvasás, számlázás és még rengeteg más folyamat kezelésére van szükség a sikeres értékesítéshez. Az OVIP vállalatirányítási rendszer bolti moduljában mindezt megteheti egy helyen, nem kell többfajta program között ugrálnia és nincs szükség további kiegészítőkre sem. Nézzük, milyen eszközökkel segíti programunk a boltvezetést!

Az eladók “fegyverei”: raktárkezelő program, kiadáskezelő, bolti modul
Az eladók “fegyverei”: raktárkezelő program, kiadáskezelő, bolti modul

Ha Ön a kereskedelemben dolgozik, biztosan értékeli azokat a programokat, amelyek tökéletesen lefedik munkafolyamatait és támogatják mindennapi munkavégzését. Raktárkezelő programban nyilván tarthatja árukészletét, bolti modulban könnyen kezelheti eladásait, kiadáskezelőben lekövetheti költségeit, ha pedig mindezt képes összehangoltan kezelni egyetlen programmal, akkor Ön lehet a leghatékonyabb a munkájában! Mutatjuk, milyen OVIP „fegyverekkel” lehet Ön a legjobb eladó!