OVIP – Webshopos és egyéb rendelések kezelése egyszerűen!

Egy program a rendeléseire szabva!

A rendelések kezelése még sohasem volt ilyen egyszerű! Megrendeléseit bárhonnan, bármikor elérheti felhő alapú programunk segítségével. A rendeléskezelő szoros szinkronban a többi modullal, mint a raktárkezelő, beszerzés modul, vagy a számlázó. Pillanatok alatt menedzselheti a teljes megrendelési folyamatot. Nézze meg videónkat, ahol bemutatjuk, milyen könnyedén megy!

Automatizált rendeléskezelés!

Automatizált rendeléskezelés!

Mindenkinek jó, ha egy új rendelés a lehető leggyorsabb kezelésre kerül, átlátható sorokkal, letisztult felülettel. A rendelések modul azonnal jelez a raktárkezelőnek, ha csökken adott terméknél a szabad készlet. Közben a beszerzés generátor Ön helyett számol, miből, mennyit kell beszereznie rendelései teljesítéséhez!

Készletinformáció azonnal!

Készletinformáció azonnal!

Jött egy rendelés... Rendben! Vajon el is tudom adni? Bármikor le tudja ellenőrizni, hogy egy adott rendelés kiszolgálható-e! Készlet ellenőrző funkciónk segítségével mindig pontos képet kaphat fizikai termékeiről. Ha minden teljesíthető, akkor már indulhat is a komissiózás!

Kérje teszt felületünket, és próbálja ki az OVIP-ot!

Kipróbálom!

Kapcsolódó cikkek

3+1 szuper tipp, a hibátlan munka nyilvántartásért!

3+1 szuper tipp, a hibátlan munka nyilvántartásért!

Munkanyilvántartó programunk minden szolgáltató cég álma, hiszen segítségével lépésről lépésre lekövethető minden munkafolyamat, egy gombnyomással készíthető munkalap, kikalkulálhatja az elvégzett munka költségeit, vagy éppen számlázhat! Megmutatjuk online vállalatirányítási rendszerünk moduljának azt a 3 funkcióját, amellyel egyszerűen és hibátlanul vezethet munkanyilvántartást!

Kezdje az új évet új rendszerrel!

Kezdje az új évet új rendszerrel!

Indítsa be az új évet és egyben vállalkozását is egy modern, kompakt, online vállalatirányítási rendszerrel! Ha úgy döntött, idén a fejlődést helyezi a középpontba, és cégét a legmodernebb eszközökkel fogja koordinálni, akkor ismerje meg az OVIP-ot és kezdje el a változtatást!