OVIP - Webshopos és egyéb rendelések kezelése egyszerűen!

Egy program a rendeléseire szabva!

A rendelések kezelése még sohasem volt ilyen egyszerű! Megrendeléseit bárhonnan, bármikor elérheti felhő alapú programunk segítségével. A rendeléskezelő szoros szinkronban a többi modullal, mint a raktárkezelő, beszerzés modul, vagy a számlázó. Pillanatok alatt menedzselheti a teljes megrendelési folyamatot. Nézze meg videónkat, ahol bemutatjuk, milyen könnyedén megy!

Automatizált rendeléskezelés!

Automatizált rendeléskezelés!

Mindenkinek jó, ha egy új rendelés a lehető leggyorsabb kezelésre kerül, átlátható sorokkal, letisztult felülettel. A rendelések modul azonnal jelez a raktárkezelőnek, ha csökken adott terméknél a szabad készlet. Közben a beszerzés generátor Ön helyett számol, miből, mennyit kell beszereznie rendelései teljesítéséhez!

Készletinformáció azonnal!

Készletinformáció azonnal!

Jött egy rendelés... Rendben! Vajon el is tudom adni? Bármikor le tudja ellenőrizni, hogy egy adott rendelés kiszolgálható-e! Készlet ellenőrző funkciónk segítségével mindig pontos képet kaphat fizikai termékeiről. Ha minden teljesíthető, akkor már indulhat is a komissiózás!

Villámgyors komissiózás polchely kezeléssel!

Villámgyors komissiózás polchely kezeléssel!

Felejtse el a rendelésenkénti komissiózást és a feleslegesen megtett kilométereket! Az OVIP polchely kezelés LITE és polchely kezelés PRO funkcióival akár több rendelést is egyszerre komissiózhat! Hab a tortán, hogy az OVIP még a legoptimálisabb útvonalat is megtervezi Ön helyett! Polchely kezelés LITE verziónkat a dedikált polchely kezelőknek, míg a PRO verziónkat az egy terméket több polchelyen is tárolóknak ajánljuk, így mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb megoldást!

Kérje teszt felületünket, és próbálja ki az OVIP-ot!

Kipróbálom!

Kapcsolódó cikkek