OVIP – Eszközkezelő program online vállalatirányítási rendszerünkben!

Néhány kattintással az átlátható kezelésért!

Ez eszközök pár gombnyomással visszavehetőek, vagy akár egy mozdulattal át is adhatóak egy másik felhasználónak. Az eszközök modul az előre beállított szövegtartalommal automatikusan kigenerálja az eszköz átadási- vagy visszavételi bizonylatát, legyen szó tömeges- vagy egyedi eszközről, tökéletesen fogja tudni kezelni mozgásukat.

Tartsa teljes kontroll alatt saját eszközeinek mozgásait!

Tartsa teljes kontroll alatt saját eszközeinek mozgásait!

Járt már úgy, hogy nem volt beazonosítható ki használta utoljára adott eszközét? Nálunk folyamatosan nyomon követheti eszköz vagy felhasználó oldalról is a történetiséget. A korlátlan számú felhasználó hozzáadásának lehetősége mellett a történetiségben visszamenőlegesen is megtekinthető, hogy mikor, kinél volt az eszköz.

Könnyű navigáció értékesítései között!

Könnyű navigáció értékesítései között!

A megjegyzések időbélyeggel ellátva kerülnek az adatlapra, így mindig látni fogja, hogy ki, mikor és milyen megjegyzést írt az értékesítéshez. Az OVIP paraméterei egyedülálló szűrési lehetőséget is biztosítanak! Értékesítés adatai és a paraméterek alapján komplett statisztikákat tud készíteni, ami rengeteg fontos információhoz fogja Önt és csapatát segíteni.

Kérje teszt felületünket, és próbálja ki az OVIP-ot!

Kipróbálom!

Kapcsolódó cikkek

Eszközök nyilvántartása felsőfokon

Eszközök nyilvántartása felsőfokon

Azoknál a cégeknél, ahol rengeteg saját eszközzel folyik a mindennapi munkavégzés, sok fejtörést okozhat ezen eszközök lekövetése, pontos nyilvántartása. Szerencsére nekik is megoldást kínál OVIP vállalatirányítási rendszerünk Eszköznyilvántartó programja, amelynek segítségével a tömeges és egyedi eszközkezelés, történetiség vezetés és az eszközkiadás teljes körű adminisztrációja is megoldódik!

Pofonegyszerű felhasználókezelés az OVIP-ban!

Pofonegyszerű felhasználókezelés az OVIP-ban!

Kezelje könnyedén OVIP vállalatirányítási rendszerünkben a felhasználói jogosultságokat, akár modulok szintjén is! Az Ön biztonsága garantált, hiszen Ön szabja meg a hozzáféréseket és jogosultságokat, mely felhasználó mihez férhet hozzá. Vegye kezébe az irányítást, ismerje meg az OVIP vállalatirányítási rendszer professzionális felhasználókezelését!

Vállalatirányítási rendszer bevezetése

Vállalatirányítási rendszer bevezetése

Tisztáztuk az ERP fogalmát, megmutattuk hogy milyen előnyei vannak az online vállalatirányítási rendszernek a telepített szoftveressel szemben, így eljött az ideje, hogy megnézzük a gyakorlatban is, pontosan hogyan történik egy ilyen rendszer bevezetése!