OVIP - Eszközkezelő program online vállalatirányítási rendszerünkben!

Néhány kattintással az átlátható kezelésért!

Ez eszközök pár gombnyomással visszavehetőek, vagy akár egy mozdulattal át is adhatóak egy másik felhasználónak. Az eszközök modul az előre beállított szövegtartalommal automatikusan kigenerálja az eszköz átadási- vagy visszavételi bizonylatát, legyen szó tömeges- vagy egyedi eszközről, tökéletesen fogja tudni kezelni mozgásukat.

Tartsa teljes kontroll alatt saját eszközeinek mozgásait!

Tartsa teljes kontroll alatt saját eszközeinek mozgásait!

Járt már úgy, hogy nem volt beazonosítható ki használta utoljára adott eszközét? Nálunk folyamatosan nyomon követheti eszköz vagy felhasználó oldalról is a történetiséget. A korlátlan számú felhasználó hozzáadásának lehetősége mellett a történetiségben visszamenőlegesen is megtekinthető, hogy mikor, kinél volt az eszköz.

Könnyű navigáció értékesítései között!

Könnyű navigáció értékesítései között!

A megjegyzések időbélyeggel ellátva kerülnek az adatlapra, így mindig látni fogja, hogy ki, mikor és milyen megjegyzést írt az értékesítéshez. Az OVIP paraméterei egyedülálló szűrési lehetőséget is biztosítanak! Értékesítés adatai és a paraméterek alapján komplett statisztikákat tud készíteni, ami rengeteg fontos információhoz fogja Önt és csapatát segíteni.

Kérje teszt felületünket, és próbálja ki az OVIP-ot!

Kipróbálom!

Kapcsolódó cikkek