OVIP – Kiadáskezelő program online vállalatirányítási rendszerünkkel
Érdeklődöm

KIADÁSKEZELŐ PROGRAM, HOGY TISZTÁN LÁSSA PÉNZÜGYEIT

Cégvezetőként kardinális kérdés a pénzügyek kezelése, a kiadások áttekinthetősége. Online kiadáskezelő modulunkban minden felmerülő kiadását számon tarthatja, havi és éves bontásban, grafikonon összesítve láthatja a költségeket. Bármikor ellenőrizhető aktuális ÁFA egyenleg, kategorizálható kiadások, dokumentum csatolás, deviza választási lehetőség. Készpénzes kiadása azonnal, automatikusan rögzül a házipénztárban is, így téve kényelmessé a jogszabályi megfelelőséget. Tartson szemmel minden felmerülő kiadást, kövesse le pontosan vállalkozása anyagi helyzetét!

MILYEN ESZKÖZÖKKEL SEGÍTI MUNKÁJÁT SZÁMLÁZÓ PROGRAMUNK?

 • Éves és havi kiadások megjelenítése
 • Tartozások megjelenítése
 • Éves kiadások megjelenítése grafikonon
 • Költségek kezelése
 • Költségek kategóriákba rendezése
 • Költségenként beállítható fizetési mód
 • Költségenként beállítható devizanem
 • Költségenként beállítható áfa
 • Költségenként megadható bruttó és nettó összeg
 • Költségenként megadható számla kelte, teljesítés, esedékesség
 • Értesítés fizetési határidőről

Hogyan tovább?

Bízza programunkra vállalkozása pénzügyi helyzetének menedzselését, felhő alapú vállalatirányítási rendszerünk kiadáskezelő programjában összeszedetten és átláthatóan kezelheti az összes kiadását! Cége komplett irányításához komplex megoldásra is szüksége van, és pont erre szolgál az OVIP! Ismerje meg további moduljainkat, melyek elengedhetetlenek egy vállalkozás életében, mint például a számlázó program, házipénztár, feladatkezelő vagy éppen raktárkezelő program!


Áraink Demó verziót kérek

Hírek a számlázó programok világából

Hogyan lehet az OVIP Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő vállalatirányítási rendszere?
Hogyan lehet az OVIP Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő vállalatirányítási rendszere?

Az OVIP vállalatirányítási rendszer létrejötténél nem kisebb célt tűztünk ki magunk elé, minthogy megalkotjuk az ország leggyorsabban, legkényelmesebben használható vállalatirányítási rendszerét. Ügyfeleink visszajelzései folyamatosan erősítenek abban, hogy jó úton járunk, noha teljesen késznek sosem fogjuk mondani rendszerünket, hiszen mindig van új ötletünk, a fejlesztés és a fejlődés sosem fog megállni. És éppen ez adja az OVIP vállalatirányítási rendszer legnagyobb előnyét!

5 előny a havidíjas online vállalatirányítási rendszerek mellett!
5 előny a havidíjas online vállalatirányítási rendszerek mellett!

Manapság már elképzelhetetlen egy cég irányítása és hatékony kezelése vállalatirányítási rendszer nélkül, a modern technológia adta lehetőségek és mobilitási elvárások miatt pedig már az is alapvető igény, hogy ez a rendszer felhő alapú, bárhonnan és bármikor elérhető legyen. Nem mindegy azonban milyen áron jutunk hozzá egy ilyen rendszerhez! A kis-és középvállalkozások igényeihez igazodva jöttek létre a havidíjas rendszerek, lássuk miért is éri meg ilyen konstrukciókban gondolkodni!

Az eladók “fegyverei”: raktárkezelő program, kiadáskezelő, bolti modul
Az eladók “fegyverei”: raktárkezelő program, kiadáskezelő, bolti modul

Ha Ön a kereskedelemben dolgozik, biztosan értékeli azokat a programokat, amelyek tökéletesen lefedik munkafolyamatait és támogatják mindennapi munkavégzését. Raktárkezelő programban nyilván tarthatja árukészletét, bolti modulban könnyen kezelheti eladásait, kiadáskezelőben lekövetheti költségeit, ha pedig mindezt képes összehangoltan kezelni egyetlen programmal, akkor Ön lehet a leghatékonyabb a munkájában! Mutatjuk, milyen OVIP „fegyverekkel” lehet Ön a legjobb eladó!