OVIP - Kiadáskezelő program online vállalatirányítási rendszerünkkel

Tisztánlátás a pénzügyekben!

Cégvezetőként kardinális kérdés a pénzügyek kezelése, a kiadások áttekinthetősége. Online kiadáskezelő programunk minden felmerülő kiadását számon tartja, kategorizálható kiadásokokkal, dokumentum csatolással, deviza választási lehetőséggel. Készpénzes kiadása azonnal, automatikusan rögzül a házipénztárban is, így téve kényelmessé a folyamatot.
A költségeit minden eszközről látni fogja, kontrollálhatja, és ezáltal a kontrolling modul pénzügyi mutatójában a pontos pénzügyi eredményét láthatja.
Tekintse meg videónkat!

Automatizált kiadáskezelés!

Automatizált kiadáskezelés!

A kiadások modulban szabadon meg tudja adni kiadási kategóriát, és az alapján könnyen rendezheti azokat! A beszerzési költségeket nem kell külön rögzíteni, hiszen a raktárkezelő modul automatikusan át tudja küldeni azt a kiadások modulnak. Kiadásai alakulását látványos infografikán követheti!

Segítünk a számlázásban, kiadáskezelésben!

Segítünk a számlázásban, kiadáskezelésben!

Kiadásai mellé tehet csatolmányt, így számláit bármikor előhívhatja pár gombnyomással. A kiadások egymásból klónozhatóak, így rendszeres költségeit gyorsan és egyszerűen fel tudja vinni, illetve riaszt, ha lejárt tartozása van, nem kell fejben tartania fizetési kötelezettségeit!

Kérje teszt felületünket, és próbálja ki az OVIP-ot!

Kipróbálom!

Kapcsolódó cikkek