OVIP – Kiadáskezelő program online vállalatirányítási rendszerünkkel

Tisztánlátás a pénzügyekben!

Cégvezetőként kardinális kérdés a pénzügyek kezelése, a kiadások áttekinthetősége. Online kiadáskezelő programunk minden felmerülő kiadását számon tartja, kategorizálható kiadásokokkal, dokumentum csatolással, deviza választási lehetőséggel. Készpénzes kiadása azonnal, automatikusan rögzül a házipénztárban is, így téve kényelmessé a folyamatot.
A költségeit minden eszközről látni fogja, és kontrollálhatja, és ezáltal a kontrolling modul pénzügyi mutatójában a pontos pénzügyi eredményét láthatja.
Tekintse meg videónkat!

Automatizált kiadáskezelés!

Automatizált kiadáskezelés!

A kiadások modulban szabadon meg tudja adni kiadási kategóriát, és az alapján könnyen rendezheti azokat! A beszerzési költségeket nem kell külön rögzíteni, hiszen a raktárkezelő modul automatikusan át tudja küldeni azt a kiadások modulnak. Kiadásai alakulását látványos infografikán követheti!

Segítünk a számlázásban, kiadáskezelésben!

Segítünk a számlázásban, kiadáskezelésben!

Kiadásai mellé tehet csatolmányt, így számláit bármikor előhívhatja pár gombnyomással. A kiadások egymásból klónozhatóak, így rendszeres költségeit gyorsan és egyszerűen fel tudja vinni, illetve riaszt ha lejárt tartozása van, nem kell fejben tartania fizetési kötelezettségeit!

Kérje teszt felületünket, és próbálja ki az OVIP-ot!

Kipróbálom!

Kapcsolódó cikkek

Hogyan lehet az OVIP Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő vállalatirányítási rendszere?

Hogyan lehet az OVIP Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő vállalatirányítási rendszere?

Az OVIP vállalatirányítási rendszer létrejötténél nem kisebb célt tűztünk ki magunk elé, minthogy megalkotjuk az ország leggyorsabban, legkényelmesebben használható vállalatirányítási rendszerét. Ügyfeleink visszajelzései folyamatosan erősítenek abban, hogy jó úton járunk, noha teljesen késznek sosem fogjuk mondani rendszerünket, hiszen mindig van új ötletünk, a fejlesztés és a fejlődés sosem fog megállni. És éppen ez adja az OVIP vállalatirányítási rendszer legnagyobb előnyét!

5 előny a havidíjas online vállalatirányítási rendszerek mellett!

5 előny a havidíjas online vállalatirányítási rendszerek mellett!

Manapság már elképzelhetetlen egy cég irányítása és hatékony kezelése vállalatirányítási rendszer nélkül, a modern technológia adta lehetőségek és mobilitási elvárások miatt pedig már az is alapvető igény, hogy ez a rendszer felhő alapú, bárhonnan és bármikor elérhető legyen. Nem mindegy azonban milyen áron jutunk hozzá egy ilyen rendszerhez! A kis-és középvállalkozások igényeihez igazodva jöttek létre a havidíjas rendszerek, lássuk miért is éri meg ilyen konstrukciókban gondolkodni!

Az eladók “fegyverei”: raktárkezelő program, kiadáskezelő, bolti modul

Az eladók “fegyverei”: raktárkezelő program, kiadáskezelő, bolti modul

Ha Ön a kereskedelemben dolgozik, biztosan értékeli azokat a programokat, amelyek tökéletesen lefedik munkafolyamatait és támogatják mindennapi munkavégzését. Raktárkezelő programban nyilván tarthatja árukészletét, bolti modulban könnyen kezelheti eladásait, kiadáskezelőben lekövetheti költségeit, ha pedig mindezt képes összehangoltan kezelni egyetlen programmal, akkor Ön lehet a leghatékonyabb a munkájában! Mutatjuk, milyen OVIP „fegyverekkel” lehet Ön a legjobb eladó!