OVIP - Gyártási program online vállalatirányítási rendszerünkkel

Az OVIP-pal a gyártás átlátható és optimalizált!

Gyártás modulunkkal könnyen létre tud hozni korlátlan számú gyártási és szétszedési receptúrát is. A gyártási folyamatban szereplő összetevők készletmozgását automatikusan kezeli a rendszer! Kezelje programunkkal gyártásait vagy webshopos csomagtermékeit. Lehetősége van automatikus gyártásra is, ahol csak akkor történik a gyártás, amikor megtörténik az eladás. Nézze meg videónkat gyártás modulunkról!

Állandó szinkronban a raktárkezelővel!

Állandó szinkronban a raktárkezelővel!

Raktárkészlet, összetevők és mennyiség alapján automatikusan kalkulált gyártható darabszám! Gyártáskezelő programunk nélkülözhetetlen alapját adják a termékek, melyeknek minden szükséges adatát könnyedén áthúzhatja raktárkezelőnkből! Hátra dőlhet, hisz a gyártási folyamatban szereplő összetevők készletmozgását automatikusan kezeli a rendszer!

Ha magára ismer, ki kell próbálnia az OVIP-ot!

Ha magára ismer, ki kell próbálnia az OVIP-ot!

Felhőalapú vállalatirányítási rendszerünk a gyártás területén tevékenykedő cégek számára is tökéletes megoldásnak bizonyul, köszönhetően speciális gyártási moduljának. Gyártó programunkban korlátlan számú receptúrát adhat meg a különböző gyártási és szétszedési folyamatokra, a raktárkezelő programmal való szinkronizációnak köszönhetően mindig naprakész készletekkel dolgozhat. A folyamatok támogatására továbbiakban olyan eszközök állnak még rendelkezésre, mint a bolti- és számlázó program, partnerkezelő, a költségek lekövetésére pedig a házipénztár és kiadáskezelő modul. Nézze meg ezeket is!

3 dolog, ami nagy segítség minden gyártónak!

3 dolog, ami nagy segítség minden gyártónak!

  • Raktárkezelő programunkban kezelheti termékeit, bevételezést, kiadást, raktárközi mozgást intézhet, figyelheti a minimum és optimum készletet, így könnyedén készíthet leltárt.
  • Rendszerünkben pedig a raktárkészlet, összetevők és mennyiség alapján automatikusan kalkulált gyártható darabszám nagyban segíti a tervezést.
  • Korlátlan számú receptúrát készíthet a gyártási és szétszedési folyamatokra, melyeken belül megadhatók az adott receptúra összetevői és azok darabszámai, így egy gombnyomással indíthatja el az eljárásokat!
Egyedi receptúrák, többszintű gyártás

Egyedi receptúrák, többszintű gyártás

Az OVIP képes akár többszintű gyártásra is, így például tud gyártani egy széket, amiből lesz egy étkező garnitúra csomagterméke. Korlátlan számú receptúrát készíthet a gyártási és szétszedési folyamatokra, melyeken belül megadhatók az adott receptúra összetevői és azok darabszámai, így a későbbiekben egy gombnyomással indíthatja el az eljárásokat!

Kérje teszt felületünket, és próbálja ki az OVIP-ot!

Kipróbálom!