OVIP – Feladatkezelő program online vállalatirányítási rendszerünkben

A modul, mely elengedhetetlen a HOME OFFICE világában

Manapság már szinte lehetetlen minden feladatot észben tartani, szerencsére Napi feladatok elnevezésű feladatkezelő programunk segítségével nem is kell! Nézze meg, hogyan működik! Innentől semmi sem fog elmaradni!

Kontrollált napirend

Kontrollált napirend

Feladatok kezelése, felelőssel, prioritással, különböző színekkel! E-mail értesítés az aznapi feladatokról!

Feladatkezelés egyszerűen!

Feladatkezelés egyszerűen!

Feladatonként csatolható dokumentum, és megadható leírás! Feladatok újra kiosztása, és időzítés, ismétlődés beállításának lehetősége!

Kérje teszt felületünket, és próbálja ki az OVIP-ot!

Kipróbálom!

Kapcsolódó cikkek

A hétköznapi hősök: irodai programok

A hétköznapi hősök: irodai programok

Jegyzetet készíteni a megbeszélésről. Felvinni egy eseményt a napárba. Feladatot kiosztani, hogy a munka ne felejtődjön el. Egy helyen tárolni a projekthez kapcsolódó dokumentumokat. Ismerős napi teendők, igaz? Ugye mennyire elképzelhetetlen lenne a munkánk irodai programok nélkül? Nézzük, vállalatirányítási rendszerünk milyen modulokkal tudja segíteni a hétköznapi munkát!

Kezdje az új évet új rendszerrel!

Kezdje az új évet új rendszerrel!

Indítsa be az új évet és egyben vállalkozását is egy modern, kompakt, online vállalatirányítási rendszerrel! Ha úgy döntött, idén a fejlődést helyezi a középpontba, és cégét a legmodernebb eszközökkel fogja koordinálni, akkor ismerje meg az OVIP-ot és kezdje el a változtatást!

Segítünk mindent észben tartani OVIP feladatkezelő programunkkal!

Segítünk mindent észben tartani OVIP feladatkezelő programunkkal!

Nehezen tudja fejben tartani elvégzendő feladatait, napi teendőit? Gyakran ugrál a munkák között, és előfordul, hogy valami felett elsiklik? Szinte lehetetlen mindig, minden folyamatot észben tartani, de szerencsére nem is kell, hiszen erre szolgál a Feladatkezelő program! Vállalatirányítási rendszerünk feladatkezelője megújult külsővel és átlátható felépítéssel áll rendelkezésére minden, feladatokban bővelkedő munkatársnak!