OVIP – Online munkanyilvántartó program vállalkozásoknak

Folyamatokat kezel? Ez az Ön modulja!

Segítünk, hogy szolgáltatóként különböző projekteket és munkákat precízen nyilván tarthasson, lekövethesse a részfolyamatokat, és mindent egy helyen adminisztrálhasson! Munkanyilvántartó programunkban egy munka adatlapjáról csupán egyetlen kattintással nyomtathat munkalapot, készíthet költségkalkulációt, vagy akár számlát is! Átláthatóvá válik a munkafolyamat során felmerülő összes tétel! Osszon ki pillanatok alatt munkához kapcsolódó feladatokat, vagy csatoljon dokumentumokat, ellenőrizze a történetiséget! Nézze meg bemutató videónkat!

Minden a helyére kerül!

Minden a helyére kerül!

A munkafolyamatokat észben tartani lehetetlen, nem megfelelő programmal kaotikus. Az OVIP-ban szabadon megadhatja munka kategóriát és azok státuszait, így teljesen az ön folyamataira lesz szabva az OVIP munkanyulvántartó modulja! Minden munka külön adatlappal fog rendelkezni, ahol pontosan meg lehet tekinteni, hogy mikor, kinél és mennyi ideig volt. Az ajánlatadás, vagy akár számlázás 1-1 munkánál nagyon egyszerűen pár gombnyomással elvégezhető!

Készítsen pontos árajánlatot!

Készítsen pontos árajánlatot!

Képzelje el, hogy kollégája csatol egy képet a helyszínről, amit Ön azonnal meg is tud tekinteni a rendszerben. Ugye milyen egyszerű? Teljes kalkulációk készíthetőek 1-1 munkához, látni fogja az első kalkulációt, a tényleges önköltséget és a számlázott összeget is. A kalkulátoroknál a raktáron lévő termékeket is fel tudja használni, így gyorsítva egy ajánlat létrehozási idejét! A munkalapokat már digitálisan is alá lehet irattatni,ami minden esetben a munka csatolmányai közé fog kerülni. A munkához tartozó hibákat egy szabad hibajegyes rendszerben tudja kiosztani azt valamelyik kollégájának!

Kérje teszt felületünket, és próbálja ki az OVIP-ot!

Kipróbálom!

Kapcsolódó cikkek

Tű pontos szervizfolyamatok az OVIP munkanyilvántartóval!

Tű pontos szervizfolyamatok az OVIP munkanyilvántartóval!

Szervizesként nehezen tudja nyomon követni folyamatban lévő munkafolyamatait? Melyik fázisban tart a munka, milyen költségek merültek fel, vannak-e egyedi igények, megjegyzések, plusz feladatok? Ezek mind-mind olyan részleteket, amelyeket szinte lehetetlen fejben tartani és követni, ugyanakkor viszont létfontosságúak is a munka szempontjából. Szerencsére OVIP vállalatirányítási rendszerünk munkanyilvántartója tökéletes segítség minden szolgáltatónak, aki szeretné tűpontosan és átláthatóan nyilvántartani folyamatait!

3+1 szuper tipp, a hibátlan munka nyilvántartásért!

3+1 szuper tipp, a hibátlan munka nyilvántartásért!

Munkanyilvántartó programunk minden szolgáltató cég álma, hiszen segítségével lépésről lépésre lekövethető minden munkafolyamat, egy gombnyomással készíthető munkalap, kikalkulálhatja az elvégzett munka költségeit, vagy éppen számlázhat! Megmutatjuk online vállalatirányítási rendszerünk moduljának azt a 3 funkcióját, amellyel egyszerűen és hibátlanul vezethet munkanyilvántartást!

A szolgáltatók adu ásza: a Munkanyilvántartó

A szolgáltatók adu ásza: a Munkanyilvántartó

Munkanyilvántartó programunk minden szolgáltató cég álma, hiszen segítségével lekövethető minden munkafolyamat lépésről lépésre, egy gombnyomással készíthető munkalap, kikalkulálhatja az elvégzett munka költségeit, vagy éppen pár kattintással már számlázhat is! Lássuk, mit tud az OVIP Munkanyilvántartó!