OVIP Esszenciák – Vonalkód leolvasó a raktárkezelő programban
Érdeklődöm

Egy bolti kereskedelmi rendszer munkafolyamatai rengeteg részből tevődnek össze, a számlakészítéstől a bonyolult bevételezésig vagy leltározásig, többféle feladattal is szembesülnek a munkavállalók. A raktárkezelő és számlázó programok automatizációi egyre jobban segítik a munkavégzést, ám van egy olyan eszköz, amely mindenen túltesz, és egyszerre támogatja több fronton is a folyamatokat. Ez pedig nem más, mint a vonalkód leolvasó, és most megmutatjuk, hogy az OVIP vállalatirányítási rendszerben, melyik feladatnál, mennyi időt is tud Önnek spórolni!

Lássuk, milyen pontokon tud segíteni a raktárkezelő programban a vonalkód leolvasó, melyek azok a napi rutin feladatok, amelyeket sokkal gyorsabban lehet elvégezni a segítségével:

- Bolti eladások: egyértelmű a szerepe, egy gyors leolvasás és már a rendszerbe is kerül a termék, gördülékenyen végezhető vele az eladás, gyorsul a kasszakezelés.

- Számlakészítés: nem kell újra és újra felvinni a számlakiállításhoz szükséges adatokat, a leolvasó azonnal átemeli az információkat, rögtön készíthető is bármilyen bizonylat!

- Termék keresések: nem kell a raktárkezelő programban manuálisan keresgetni a termék nevek és paraméterek között, egy csippantás, és a vállalatirányítási rendszer már meg is jeleníti az adott termék adatlapját, minden fontos információval.

- Bevételezések: vigye fel vonalkód leolvasóval villámgyorsan a raktárkezelő programba a bevételezni kívánt árucikkeket!

- Leltározás: spóroljon rengeteg időt a leltározáson, használjanak akár egyszerre több munkatársával is vonalkód leolvasót a termékek leltározására.

 

Ahogy látszik is, egy vonalkód leolvasóval felszerelt raktárkezelő program időt és pénzt is spórolhat Önnek! Ráadásul a vonalkód leolvasáshoz csak egy egyszerű és egyáltalán nem drága vonalkód leolvasó szükséges, amely lehet USB-s, vagy akár bluetotth-os is, ami még nagyobb kötetlenséget biztosít. Kérje online vállalatirányítási rendszerünk demó verzióját, és próbálja ki ingyenesen raktárkezelő programunkat, valamint többi modulunkat!

Vissza