Online vállalatirányítási rendszer gyártó cégeknek
Érdeklődöm

Felhő alapú vállalatirányítási rendszerünk a gyártás területén tevékenykedő cégek számára is tökéletes megoldásnak bizonyul, köszönhetően speciális gyártási moduljának. Gyártó programunkban korlátlan számú receptúrát adhat meg a különböző gyártási és szétszedési folyamatokra, a raktárkezelő programmal való szinkronizációnak köszönhetően mindig naprakész készletekkel dolgozhat. A folyamatok támogatására továbbiakban olyan eszközök állnak még rendelkezésre, mint a bolti- és számlázó program, partnerkezelő, a költségek lekövetésére pedig a házipénztár és kiadáskezelő modul.

Miért a gyártóknak?

  • Mert a gyártónak mindent tudnia kell az alaptermékekről: raktárkezelő programunkban kezelheti termékeit, bevételezést, kiadást, raktárközi mozgást intézhet, figyelheti a minimum és optimum készletet, könnyedén készíthet leltárt.
  • Mert a gyártók értékes munkaórákat spórolhatnak a megfelelő előkészületekkel, rendszerünkben pedig a raktárkészlet, összetevők és mennyiség alapján automatikusan kalkulált gyártható darabszám nagyban segíti a tervezést.
  • Mert a gyorsaság versenyelőny, nálunk pedig korlátlan számú receptúrát készíthet a gyártási és szétszedési folyamatokra, melyeken belül megadhatók az adott receptúra összetevői és azok darabszámai, így egy gombnyomással indíthatja el az eljárásokat!

Milyen modulok?

Vállalatirányítási rendszerünk moduláris felépítésű, azaz külön-külön is használható eszközökből építkezik, melyek egymással összehangoltan működve adnak ki egy komplex, mindent átfogó rendszert.

Kimondottan gyártók részére ajánlott csomagunk moduljai a következők:

Napi feladatok - Házipénztár - JegyzetekKiadások – Könyvjelzők – Naptár – EszközkezelőDokumentumok – 5 felhasználó – 10 GB tárhely

Ismerje meg közelebbről moduljainkat és azok funkcióit!

Hogyan kerül bevezetésre?

Nem kell megijedni ettől a folyamattól, mivel a rendszer online, így megszűnnek a helyszíni telepítéssel kapcsolatos teendők, egyszerűsödik és felgyorsul a folyamat. Cégünk szorosan együttműködik Ügyfeleivel, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos kommunikációra, videóhívásos találkozókra. A mindennapokban sem hagyjuk magára az új vállalatirányítási rendszerével: folyamatos supportot, támogatást biztosítunk, valamint a különböző modulok és funkciók használatáról készült bemutató videók biztosítják az azonnali segítségnyújtást!


Nézze meg árainkat! Demó verziót kérek