OVIP - Online vállalatirányítási rendszer hatékonyságra hangolva!
Felhőalapúság

Felhőalapúság

Bárhol, bárhonnan! Az OVIP vállalatirányítási rendszer a Google szerverén fut, ami világelsők között van a biztonságos adattárolás területén. Moduljaink folyamatos szinkronban vannak az összehangolt napi folyamatokért.

Folyamatos fejlődés

Folyamatos fejlődés

Folyamatosan, a kapacitást nem sajnálva, partnereinkkel visszajelzéseit figyelembe véve, velük rendszeresen egyeztetve fejlesztjük az OVIP vállalatirányítási rendszert. Évente közel 500 új fejlesztés kerül programunkba. Az elkészült fejlesztésekről időről időre be is számolunk, hogy ügyfeleink igénybe vehessék az új előnyöket.

Univerzális felület

Univerzális felület

Minden eszközön, kényelmesen! Nincs többé helyhez kötöttség, akár mobilról is kényelmes a felület. Minden platformon eléri az OVIP-ot, hisz ez az optimalizáltság nyújthat igazi szabadságot a napi adminisztrációban.

Megfizető árak

Megfizethető árak

Jól tervezhető, havidíjas konstrukcióban belépési díj nélkül. Az OVIP árazásánál a fő cél az volt, hogy akár egy mikro vállalkozásnak is elérhető legyen programunk, ezzel együtt egy nagyobb céget is tökéletesen kiszolgáljon. Teszt lehetőséggel, választható modulokkal, gyors és precíz ügyintézéssel várjuk leendő partnereinket.

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!