OVIP Vállalatirányítási Rendszer rendelések tömeges számlázása

Rendelések tömeges számlázása - egyszerűen és gyorsan!

Habár a januári és a februári hónapok sok esetben nyugodtabb időszakok a kereskedelemben, márciusban és áprilisban már újra várható a felpörgés, és természetesen minden termékféleség esetén is lehetnek szezonális időszakok, amikor kiugróan megemelkedik a forgalom. Ilyen esetekben nagyon fontos a rendelések gyors feldolgozása, a vevők gyors kiszolgálása. Az OVIP-ban nagyon sok automatizált funkció van mindezek támogatására!

Az egyik ilyen funkció a tömeges számlázás lehetősége is!

Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer tömeges számlázás funkciójának használatával nem szükséges a rendeléseket egyenként számlázni! Több rendelés kijelölhető egyszerre, amelyekből az OVIP számlázó programja azonnal számlát készít, és be lehet állítani azt is, hogy ezeket azonnal ki is küldje e-mailben a felhasználó részére! Fontos tudni, hogy ez a funkció nem különdíjas, minden webshopot üzemeltető ügyfelünk számára díjmentesen és korlátlanul hozzáférhető ez az alapszolgáltatás.

Hogyan működik ez a gyakorlatban?

Amikor a webshopokból a rendelések beérkeznek, akkor azok automatikusan "Új Rendelés" státuszt kap. Az ide beérkező rendeléseket ezután különféle szempontok alapján érdemes külön csoportokba, külön státuszokba helyezni attól függően, hogy mi lesz velük a következő teendő.

Érdemes először készletellenőrzést végezni, azaz megnézni, hogy mely rendelések szolgálhatóak ki azonnal a Raktárból! Az OVIP Vállalatirányítási rendszerben külön erre létrehoztunk egy speciális algoritmust, amelynek a segítségével pusztán egyetlen kattintással kiszűrhetőek azok a rendelések, amelyek azonnal kiszolgálhatóak! Ezeket azonnal például egy "Komissiózható" státuszba helyezni, és már lehet is összeszedni. A többi rendelést pedig el lehet tenni például a "Beszerzésre vár", "Utalásra vár", vagy egyéb más státuszba, attól függően, hogy milyenek a feldolgozási folyamatok.

Amikor egy rendelés összeszedésre kerül, és számlázni szükséges, akkor azt a rendelést érdemes beletenni például egy "Számlázható" státuszba. Amikor pedig a számlázás következik, akkor elegendő csak a "Számlázható" státuszban lévő rendeléseket kijelölni, és néhány kattintással az OVIP számlázó programja már el is készíti a számlákat, amelyeket az OVIP azonnal meg is tud küldeni e-mailben a vásárló részére!

A fő szempont a gyorsaság, automatizálhatóság!

Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer rendelésfeldolgozó programjának fejlesztése során az a fő szempont, hogy a rendeléseket a lehető legkönnyebben, a lehető leggyorsabban és a lehető legautomatizáltabban lehessen feldolgozni! Ennek megfelelően további automatizálási funkciókat fejlesztünk bele a programba, amelyek segítségével a rendelésfeldolgozás folyamata egyre hatékonyabbá válhat!

Próbálja ki Ön is az OVIP Vállalatirányítási Rendszer hatékonyságát mindenféle kötelezettség nélkül!

Amennyiben Önök még nem használják az OVIP felhőalapú vállalatirányítási rendszerünket, és felkeltettük érdeklődésüket, nyugodtan keressenek bennünket elérhetőségeinken, és igény esetén természetesen ingyenes demófelületet is biztosítunk Önöknek.

Kapcsolati oldalra ezen a linken egyszerűen át tud lépni.

A továbbiakban is jó munkát kívánunk minden Kedves Látogató részére!

Vissza

Nézze meg csomagajánlatainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!