Rólunk | OVIP – Online vállalatirányítási rendszer hatékonyságra hangolva
Érdeklődöm

Kedves Cégvezető!

Az OVIP története valahol ott kezdődött, amikor 10 évvel ezelőtt eldöntöttük, hogy megalkotjuk az ország leggyorsabban, legkényelmesebben használható vállalatirányítási rendszerét. Ez a cél pedig a mai napig a szemünk előtt lebeg, nap mint nap ezért teszünk, ötletelünk és fejlesztünk. Ügyfeleink visszajelzései folyamatosan erősítenek abban, hogy jó úton járunk, noha teljesen késznek sosem fogjuk mondani rendszerünket, hiszen mindig van új ötletünk, a fejlesztés és a fejlődés sosem fog megállni.

Az OVIP vállalatirányítási rendszer megalkotásában szakítottunk a régi iskolával, és már az alap felépítésénél is a legmodernebb felhőalapú technológiát használtuk, melynek rengeteg előnye ma már a hétköznapokban is ismert. Online rendszerünk évről évre egyre több modullal gyarapodott, raktárkezelő és számlázó programunk egyértelműen a zászlóshajóink lettek, de több speciális, és egyedi kivitelezésű program is született kezeink alatt, mint például az országos viszonylatban is egyedülálló munkanyilvántartó programunk.
A kezdetektől a mai napig folyamatosan monitorozzuk a vállalatirányítási rendszer használatának kényelmességét, és az állandóan elérhető Support boxunkban Ügyfeleink bármikor megírhatják kérdésüket, észrevételüket, ötletüket.

Akik minket választottak

Ház-Mester
Kima
Medence-Shop
Dynamic Sport
Budapest Shooting
PCs	zervíz.net
Vektor Print
Alp-Favill Nyílászáró
Blázek bőrdíszmű
Ilnamo
BGV
Nemes Plusz 2000 Építőipari Kft.
Szájpatika.hu
Méz barang
iKonzol
Rézkábel Trans
Riel
Smaragd Üvegcentrum
K-Elme
Food Therapy Market
Inviair
East-Trade Kft.
PK Ablak
Délalföld Klíma