OVIP - Online vállalatirányítási rendszer hatékonyságra hangolva
Kedves Cégvezető!

Kedves Cégvezető!

Az OVIP története valahol ott kezdődött, amikor 10 évvel ezelőtt eldöntöttük, hogy megalkotjuk az ország leggyorsabban, legkényelmesebben használható vállalatirányítási rendszerét. Ez a cél pedig a mai napig a szemünk előtt lebeg, nap mint nap ezért teszünk, ötletelünk és fejlesztünk. Ügyfeleink visszajelzései folyamatosan erősítenek abban, hogy jó úton járunk, noha teljesen késznek sosem fogjuk mondani rendszerünket, hiszen mindig van új ötletünk, a fejlesztés és a fejlődés sosem fog megállni.

Az OVIP vállalatirányítási rendszer megalkotásában szakítottunk a régi iskolával, és már az alap felépítésénél is a legmodernebb felhőalapú technológiát használtuk, melynek rengeteg előnye ma már a hétköznapokban is ismert. Online rendszerünk évről évre egyre több modullal gyarapodott, raktárkezelő és számlázó programunk egyértelműen a zászlóshajóink lettek, de több speciális, és egyedi kivitelezésű program is született kezeink alatt, mint például az országos viszonylatban is egyedülálló munkanyilvántartó programunk.
A kezdetektől a mai napig folyamatosan monitorozzuk a vállalatirányítási rendszer használatának kényelmességét, és az állandóan elérhető Support boxunkban Ügyfeleink bármikor megírhatják kérdésüket, észrevételüket, ötletüket.

Ők is minket választottak

Nézze meg csomagajánlatainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!