OVIP Esszenciák – Online kölcsönző program
Érdeklődöm

Ismerje meg népes „családunk” legújabb tagját, a kölcsönző modult! Tapasztalja meg a kölcsönzés folyamatát, eddig talán ismeretlen módon, egyszerűen, papírok és cetlik nélkül! Modern, online kölcsönző programunk olyan speciális funkciókat tartalmaz, melyek nagyban megkönnyítik minden kölcsönzéssel foglalkozó vállalkozás életét!

Rendszerezés az alapoktól
A beállítások menüpontban megadhatja az alapokat: milyen termék kategóriái vannak, hol tárolja a termékeket, milyen állandó szövegek szerepeljenek a különféle bizonylatokon. Még figyelmeztető mondatot is megadhat, amely a bizonylatokon központi helyen kiemelésre kerül!

Gondoljon a részletekre!
Kölcsönzés után eszköze karbantartásra szorul? Adja meg minden eszköznél, hány napot vesz igénybe a karbantartás, a rendszer pedig figyelni fog erre, és nem engedi az újabb kölcsönzést, csak a karbantartási idő lejárta után!
Adjon meg napra lebontott árakat az eszköz bérlésére! Tetszőleges számú napot megadhat, amelyeknél külön-külön beállíthatja a napi árakat.

Átláthatóság
Egy eszköznél megtekintheti az arra vonatkozó foglalásokat és kölcsönzéseket naptár formátumban is. Külön színnel jelzi a rendszer a foglalás, karbantartás és kölcsönzés idejét, kedvére válthat heti, havi vagy lista nézetre is a könnyebb tájékozódás érdekében.

Kölcsönzés lépésről lépésre
A foglaláshoz vegye fel könnyedén a kölcsönözendő eszközöket, majd húzza át partnere adatit, adja meg a kölcsönzés kezdetét és végét, valamint az esetleges kaució, előleg vagy kedvezmény összegét! Egy gombnyomással, villámgyorsan készíthet kalkulációt a fenti adatokból, hogy bizonylatkészítés előtt láthassa a végösszeget. Nyomtasson foglalási bizonylatot vagy adja rögtön kölcsönbe a kiválasztott eszköz(öke)t, a rendszer azonnal tud kölcsönzést generálni a megadott paraméterekkel, melyből szintén nyomtatható bizonylat
OVIP-tipp: Ha visszatérő ügyfele van, egy gombnyomással készíthet újra kölcsönzést vagy foglalást az adott ügyfél korábbi kölcsönzési listája alapján.

Csak hibátlanul
A rendszer nemcsak a foglalási és kölcsönzési időket veszi figyelembe, hanem az eszközöknél beállított karbantartási napokat is, így elkerülhető a karbantartás nélküli termék kiadása. Nem tudja követni egy eszköz útját? Ellenőrizze a történetiségben, hogy pontosan mikor, kinél járt az eszköz!

Felkeltettük érdeklődését? Ismerje meg rendszerünket és nézzen szét ajánlataink között!

Vissza