Felhőalapú raktárkezelő program előnyei

5 érv a felhőalapú raktárkezelő programok mellett

 

A hatékonyság kulcsa a pontos és gyors szimultán munkavégzés

A felhőalapú készletnyilvántartó programoknak, így az OVIP Vállalatirányítási rendszer Raktárkezelő programjának is az egyik legnagyobb előnye,hogy lehetővé teszi a raktározást végző kollégák raktáron belüli szabad mozgását és szimultán munkavégzését. Mindezt ráadásul úgy, hogy az összes munkatárs számára garantált a módosított adatokhoz való azonnali hozzáférés. Tehát hogyha valaki kiállít egy raktári bizonylatot, vagy módosít valamelyik terméknek az egyik adatán, akkor ezek a változások az mindenki számára  azonnal elérhetővé válnak. Így a munkavégzés sokkal gyorsabban és gördülékenyebben tud haladni.

 

 Papírmentes ügyvitel támogatása

Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer Raktárkezelő programja támogatja a digitalizált munkavégzést! A raktárban dolgozó kollégák mobiltelefonnal is könnyedén rögzíthetnek és megtekinthetnek különféle raktári bizonylatokat. Sőt, az OVIP-pal már a vevői rendelések komissiózásához sem szükséges a rendelési bizonylatoknak a kinyomtatása és az azokon való tétel pipálgatás, hiszen mindez digitálisan, kényelmesen elvégezhető.
A bizonylatoknak a megőrzéséhez nincs szükség azok kinyomtatására, hiszen azokat a rendszer a felhőben tárolja, így bármikor, bárhonnan könnyedén hozzáférhetőek.

 

Szélsebes leltározás mobiltelefonnal

Felhőalapú rendszerünknek köszönhetően egyszerre több munkatárs, több eszközön is végezheti a leltárt. Akár tableten, akár telefonon végzik a kollégák a leltározást, a készletező program folyamatosan frissíti az aktuális állapotot, így gyorsan és rendkívül hatékonyan tudják elvégezni a folyamatot. 

Az OVIP-on belüli leltározás folyamatáról bővebben ebben a cikkünkben olvashat!

 

A vonalkódos raktárkezelés nem luxus többé

Képzeljük csak el, mennyivel gyorsabban és precízebben történhet a beérkezett áruknak a bevételezése vagy a leltározás elvégzése vonalkód olvasással!
Korábban a vonalkódos raktárkezeléshez elengedhetetlen volt a vonalkódolvasó készülékeknek a beszerzése, ami esetenként igen komoly anyagi kiadást jelentett a vállalkozásoknak.

Az OVIP Raktárkezelő programjával a vonalkódos raktárkezelés akár okostelefonnal is kivitelezhető! Elegendő csak mobiltelefonról bejelentkezni az OVIP fiókunkba, telepíteni egy vonalkódolvasó alkalmazást a telefonunkra és már mehet is a csipogtatás!  
Vonalkód olvasó applikációt programot bőven lehet találni mind Androidra, mind pedig IOS-re, ne habozzunk letölteni őket!

Érdekli a vonalkódos raktározás? Tudjon meg róla többet itt!

 

Polchely kezeléssel egybekötött komissiózás a hatékonyság maximalizálásáért

Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer Raktárkezelő programjával akár polchely szintű raktározást is végezhetnek! Polchely kezelés LITE funkciónk a dedikált polchelyes raktározásban, míg Polchelykezelő PRO funkciónk a káoszraktárak kezelésében nyújt óriási segítséget! Hab a tortán, hogy a bármelyik polchely kezelési metódust alkalmazza, elfelejtheti a rendelésenkénti komissiózást és a feleslegegesen megtett kilómétereket!

Ehhez nem kell más, minthogy a raktárban tartózkodó komissiózó kollégák mobiltelefonon, vagy tableten bejelentkezzenek az OVIP Vállalatirányítási Rendszer Rendeléskezelő programjába, kijelöljék a komissiózni kívánt rendeléseket és elindítsák a komissiózást.

Az OVIP a polchely beállítások alapján előre megtervezi a komissiózó kolléga számára a legoptimálisabb útvonalat, így többé nem kell feleslegesen visszatérni a raktár azon részébe, ahol korábban már jártunk egy termék miatt. Továbbá a rendszer az egyes megrendeléseket külön színnel jelöli, így a munkatársak egyből tudni fogják, hogy az egyes termékek melyik megrendeléshez tartoznak és azokat már a komissiózás során külön tárolókba gyűjthetik, majd így adhatják át az összeszedett rendeléseket a csomagoló kollégáknak. 

Tudjon meg többet az OVIP  polchely kezelés funkciókról és a szupergyors komissiózásról! 
 

Próbálja ki Ön is kötöttségek nélkül OVIP  Vállalatirányítási Rendszerünket és tapasztalja meg  Ön is a felhőalapú munkavégzés számtalan előnyét! Ha kérdése merült fel, ne habozzon! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

A továbbiakban is jó munkát kívánunk minden Kedves Látogató részére!

 

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!