OVIP Esszenciák – Kivitelezőkre és szervizesekre szabva

Speciális ajánlatunk szervizeseknek és kivitelezőknek

Kivitelezéssel vagy szervizeléssel foglalkozik és szeretne modern vállalatirányítási rendszerben dolgozni? Nem talált még olyan programot, amely valóban hatékonyan tudná segíteni munkáját? Csak részmegoldásokkal találkozik, olyan speciális igényei vannak? Akkor vessen egy pillantást új csomagajánlatunkra, mert ezt most kimondottan Önre szabtuk!

1., Mindent vagy semmit
Mi inkább az előbbit valljuk, ennél a csomagnál pedig tényleg nem vicceltünk, ugyanis az OVIP szinte összes elérhető modulját és funkcióját tartalmazza. Az ajánlat tartalmazza többek között a számlázó- és raktárkezelő programot, a rendelések és bolti modult, a partnerkezelőt, kiadáskezelőt, házi pénztárat, és minden más, irodai munkát támogató programot. Ha érdekli a teljes modullista, itt részletesen elolvashatja a funkciókat!

2., Egyedülálló munkanyilvántartó
A csomag zászlóshajója egyértelműen a saját fejlesztésű munkanyilvántartó rendszerünk. Jelen pillanatban a magyar piacon is egyedülálló program a kivitelezési és szervizelési munkálatok teljes folyamatát képes lekezelni, a munkafelvételtől a munkalap generáláson és költségkalkulátoron át a számlázig bezárólag. Felkeltettük érdeklődését? Itt megtekintheti a munkanyilvántartó teljes leírását !

3., Verhetetlen ár-érték arány
Tudta, hogy a piacon lévő ERP rendszerek nagy részét egyszeri, magas költségért, plusz rendszeres üzemeltetési díjért szerezheti be? Ráadásul még olyan ritkán emlegetett többletköltségekre is számítani kell, mint a licence díjak, hardver költségek, telepítés ára, felhasználói és frissítési díjak és egyéb, utólag kalkulált költségek. Mi azonban megfizethető havi díjas bérleti konstrukciókat alkottunk meg, hogy a legkisebb vállalkozások számára is elérhető megoldást kínálhassunk. Nincsen egyszeri magas költség, se hardver vagy licence díj, ellenben egy pénztárcabarát havi díjért naprakész, modern és egyszerűen kezelhető, online vállalatirányítási rendszert biztosítunk. Tájékozódjon áraink tartalmáról weboldalunkon!

Ha bizonytalan, hogy Önnek szól-e ajánlatunk, vagy kérdése merült fel a modulok és vállalatirányítási rendszerünk kapcsán, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot! Keressen minket elérhetőségeinken, és igényelje ingyenes személyre szabott bemutatónkat!

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!