OVIP Vállalatirányítás Raktárkezelő Számlázó Kiadáskezelő Program

Beérkező számlák letöltése néhány kattintással!

Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer a Raktárkezelő és a Számlázó programok mellett több hasznos programot is tartalmaz még. Ilyen a Kiadáskezelő program is, amellyel a költségeinket, illetve a részünkre kiállított, azaz a beérkező számláinkat tudjuk nyilvántartani.

Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer fejlesztése sohasem áll meg, mindig új és hasznos funkciókkal bővül! Ilyen új és hasznos funkció a Kiadáskezelő Programban az, hogy már néhány kattintással le lehet tölteni a NAV rendszeréből a részünkre kiállított, azaz a beérkező számláinkat, így nem szükséges ezeket kézzel felrögzítenünk!

A funkció használata roppant egyszerű! Csak meg kell adni egy, legfeljebb 35 napos időintervallumot, és az OVIP már le is tölti a beérkező számlák adatait! A letöltött számlaadatokat ezután már könnyedén le tudjuk menteni az OVIP Rendszerbe, megkönnyítve és meggyorsítva ezzel a mindennapi adminisztrációt! Abban az esetben, ha egy számla már szerepel az OVIP Vállalatirányítási rendszerben, akkor a Kiadáskezelő Program ezt a számlát megjelöli, és nem engedi a számlát újból berögzíteni, megakadályozva ezzel a téves duplikált rögzítést!

Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer Kiadáskezelő Programja szorosan együttműködik az OVIP Rendszerben szereplő többi programmal, így például a Raktárkezelő, a Számlázó és a Házipénztár programokkal is, ily módon komplex megoldást tud nyújtani Önnek is vállalata irányításához!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, nyugodtan igényeljen ingyenesen igénybe vehető tesztfelületet, és minden kötöttség és kockázat nélkül próbálja ki a programunkat!

Kapcsolati oldalra ezen a linken egyszerűen át tud lépni.

A továbbiakban is jó munkát kívánunk minden Kedves Látogató részére!

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!