OVIP Raktárkezelő Számlázó Beszerzés program árurendelés

Most már a beszerzés is pofon egyszerű az OVIP-ban!

A kereskedőknek, webáruházat üzemeltetőknek az árurendelés mindig egy összetett feladat, hiszen nemcsak azt kell tudni, hogy mely termékekből kell rendelni, hanem azt is, hogy mely termékből mennyit kell rendelni ahhoz, hogy az árukészlet éppen optimális legyen.

Ebben nyújt hatalmas segítséget az OVIP vállalatirányítási rendszerünk Beszerzés programja, amellyel könnyedén, gyorsan és hatékonyan lehet menedzselni az árubeszerzés teljes folyamatát!

Raktárkezelő programunkkal a készletkezelés hatékonyan kezelhető, menedzselhető, és a Beszerzés programunk a Raktárkezelő programmal szorosan integrálva működik. A Beszerzés programban természetesen kézzel is össze lehet állítani egy árurendelést, de a program igazi ereje az automatizáltságban rejlik!

A Beszerzés programunk kulcsfunkciója a Beszerzés generátor.

A felhasználónak nem szükséges végignézni a teljes termékpalettáját ahhoz, hogy összegyűjtse a rendelendő árukat, ezt a Beszerzés prgram automatikusan elvégzi! A program villámgyorsan végignézi a Raktárkezelő programban nyilvántartott készletet, és minden terméknél megnézi, hogy szükséges-e rendelni az optimális készlet elérése érdekében, és ha igen, akkor a Beszerzés program automatikusan hozzáadja a terméket a rendelendő áruk listájához, mégpedig pontosan azzal a mennyiséggel, amennyi az optimális készlet eléréséhez szükséges. Az így összeállított listát természetesen szállítónként is szűrni lehet, ily módon csak a kiválasztott beszállító termékei maradnak a felületen. Ezután már csak néhány kattintással el is készíthető a beszerzési bizonylat, amely akár már azonnal el is küldhető a beszállító részére. Természetesen a bizonylatokat bármikor módosítani lehet, akár utólag is, ha szükséges.

A Beszerzés programban azonban a teljes árubeszerzés folyamata menedzselhető!

Az egyes beszerzésekhez állapotot jelző státuszok kapcsolhatóak, ezek a folyamat állapotot jelző státuszok teljes egészében a felhasználók által beállíthatóak, paraméterezhetőek, attól függően, hogy kinek milyenek a folyamataik, igényeik. Pl. Az egyes beszerzésekhez megadhatunk olyan státuszokat is, hogy ""megrendelve", "pénzügyileg rendezve", "Beérkezve", ily módon teljes egészében nyomon követhető a teljes árubeszerzési folyamat.

A Beszerzés programban az árazás is könnyen kezelhető!

Amennyiben a szállítónál árváltozás történt, akkor a beszerzési bizonylat összeállításakor az árazás már a Beszerzési program felületen elvégezhető, amely azonnal megjelenik a Raktárkezelő programban is, nem szükséges többlet műveleteket elvégezni.

A beérkezett árukat egy gombnyomással bevételezhetik is!

A Beszerzés programban rögzített beszerzésekből egyetlen kattintással bevételezési bizonylatok is készíthetőek a Raktárkezelő programban, így a bevételezés is automatizáltan, könnyen és gyorsan elvégezhető! Ily módon a munkavégzés során jelentős mennyiségű idő takarítható meg, amelyet a vállalkozása fejlesztsére fordíthatnak!

A Beszerzés program szerves része a teljes OVIP Vállalatirányítási rendszernek

Az OVIP Vállalatirányítási rendszer integráltan tartalmaz Raktárkezelő, Számlázó, Partnerkezelő, Rendelésfeldolgozó programot, amelyek segítségével a teljes kereskedelmi tevékenység könnyedén kezelhető, menedzselhető. Kiadáskezelő programunkban a költséggazdálkodás is könnyedén végezhető, a Kontrolling programunk pedig néhány kattintással teljes képet tud nyújtani vállalkozásának forgalmáról, eredményességéről, pénzügyi helyzetéről. Webáruházat üzemeltetők részére webshop szinkront is üzemeltetünk, amely segítségével a Raktárkezelő programban nyilvántartott termék- és készletadatok automatikusan elküldésre kerülnek a webáruházban is, nem szükséges több programot folyamatosan használni, elegendő mindent csak az OVIP Vállalatirányítási rendszerben elvégezni!

Amennyiben Önök még nem használják az OVIP felhőalapú vállalatirányítási rendszerünket, és felkeltettük érdeklődésüket, nyugodtan keressenek bennünket elérhetőségeinken, és igény esetén természetesen ingyenes demófelületet is biztosítunk Önöknek.

Kapcsolati oldalra ezen a linken egyszerűen át tud lépni.

A továbbiakban is jó munkát kívánunk minden Kedves Látogató részére!

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!