OVIP Esszenciák – 3 érv az ERP rendszerek mellett

3 gyakori kifogás az ERP bevezetésekre - most megcáfoljuk!

Habár már 2019-et írunk, még mindig kevés magyar vállalkozás kezeli cégét hatékony vállalatirányítási rendszerben: a statisztikák azt mutatják, hogy több fronton is kétségek gyötrik a cégvezetőket az ERP rendszerre váltás terén. Pedig ha mögé nézünk az ellenérveknek, láthatjuk, hogy egy vállalatirányítási rendszer mennyi ponton képes formálni és fejleszteni egy cég életét!Lássuk, melyek a leggyakoribb kifogások, amelyeket felhoznak, és hogy nekünk mi a válaszunk ezekre!

Íme a három leggyakoribb ok, amiért a vezetők nemet mondanak a vállalatirányítási rendszerekre - és persze megmutatjuk a kifogások cáfolatát is!

1. Kontrollálhatatlan költségek és határidők
A cégvezetők gyakran aggódnak, hogy egy vállalatirányítási rendszer bevezetése túl sokáig tart és túl sokba kerül. Egy jól felkészült, támogató csapat a szolgáltató részéről segíthet a gyors bevezetésben és gördülékeny átállásban. Költségek terén mindenképpen érdemes piackutatást végezni, hogy legyen összehasonlítási alap a rendszerek tudása és az árak tekintetében.
OVIP-tipp: A kis-és középvállalkozások igényeihez igazodva jöttek létre a havidíjas rendszerek, ITT elolvashatja milyen előnyei vannak ezeknek a konstrukcióknak!

2. Félelem az éles indulás utáni működési zavaroktól
Kizökkenni a jól megszokott mindennapi működésből? Nem feltétlenül történik így, ha az élesítést megelőzi egy felkészülési időszak. Hogy működik ez? Nálunk például a rendszer bevezetését minden esetben megelőzi a betanítás, a modulok teljes megismerése és magabiztos használatának elsajátítása, valamint a tesztelés. Élesítés után sem hagyjuk magára a céget a rendszerrel, hiszen folyamatos supportot, támogatást biztosítunk, valamint a különböző modulok és funkciók használatáról készült tutorial videók biztosítják az azonnali segítségnyújtást!

3. A belső „gátoló erők”
Gyakran előfordul, hogy az adott cégen belül a munkatársak az ellenállás igazi forrásai. Nem ritka, hogy valójában nem is az adott vezető, hanem az egyik beosztottja szabotálja a bevezetést, mert nem szeretne időt és energiát áldozni az új rendszer használatának elsajátítására. Ilyenkor sokat segíthet, ha a kollégáknak megmutatjuk mennyire könnyű dolguk lehet egy ilyen rendszerrel. Esetünkben, az OVIP bemutatása során szinte egyöntetűen emelik ki Ügyfeleink a kezelőfelület nagyszerűségét: a modern kialakítás és átlátható menük könnyítik a navigálást, az egymással szinkronban működő modulok egyszerűsítik a folyamatokat. Ha a kollégák látják, hogy az új rendszer nem okoz bonyodalmat, viszont annál több támogatást ígér a munkájukban, egyből megszűnik ez a belső „gátoló erő”.

Egy online vállalatirányítási rendszer használata alapvetően megkönnyíti cége mindennapi működését, egyszerűsíti az adminisztrációt, ezzel időt és nem utolsósorban pénzt is megtakarítva Önnek! Ha szeretne lépést tartani a technológiával és valóban tenne cége fejlesztéséért, tekintse meg vállalatirányítási rendszerünk moduljait és ajánlatait! Ne aggódjon, szoftverünk bevezetésében is számíthat ránk!

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!