OVIP Esszenciák – Hasznos tippek a legjobb értékesítőknek.

Így lehet Ön a legjobb értékesítő!

Szolgáltatóként értékesítési folyamatok tucatjaiban dolgozik? Nehezen követhető, hogy melyik projekttel éppen hol tart? Akkor eljött az ideje, hogy értékesítéseit átláthatóan vezesse, egy olyan online vállalatirányítási rendszerben, melynek funkcióval könnyedén Ön lehet a legjobb értékesítő!

Értékesítési programunkban testre szabható beállításokkal teheti még könnyebbé vállalata folyamatainak és projektjeinek áttekintését, vezetését, lekérdezését. Tárolja az értékesítési folyamataihoz tartozó minden szükséges információt és dokumentációt egy helyen, hogy még gyorsabb legyen a munkavégzés! Lássuk, milyen funkciókkal válhat Ön a legjobbá:

Minden a helyén: kategóriák és státuszok
Hozzon létre kedve szerinti kategóriákat, és azon belül olyan státuszokat, amelyek a leginkább segítik rendszerezni munkafolyamatait. Az értékesítési modul felületén, oldalsó menüben láthatja a létrehozott lépéseket, azokon pedig kékkel és pirossal jelölve az adott kategóriába tartozó értékesítési folyamatok számát. Így azonnal átfuthatja mely fázisokban tart, és milyen feladatai vannak még.

Teljes irányítás: felelős és feladat kiosztás
Tartsa kezében a komplett irányítást! Vállalatirányítási rendszerünkben megadhatja egy értékesítés felelősét, így könnyedén kijelölheti a legkompetensebb munkatársat az adott értékesítési feladat elvégzésére. Hirtelen felmerülő, azonnali tennivaló kapcsolódik az értékesítéshez? Vagy éppenséggel nem határidős elintéznivaló vár még Önre, és nem akarja elfelejteni? Csatoljon feladatokat az értékesítésekhez! Színekkel jelölheti a feladat fontosságát, időzítheti, vagy ki is oszthatja azokat másoknak!

Időgazdálkodás okosan: azonnali bizonylatkészítés és keresés
Ajánlat, előleg számla, vagy megrendelő? Készítsen el bármilyen bizonylatot egy gombnyomással, azonnal az értékesítésből! A számlába automatikusan bekerülnek az értékesítésben szereplő partner adatai, így gyorsítva a munkafolyamatot. Még több időt spórolna? Akkor használja összetett keresőnket, amellyel egyszerűen megtalálhatja értékesítését, könnyedén szűrhet időpontra, partnerekre, értékekre, egyedi paraméterekre! Ugye, hogy gyerekjáték?

Ha szeret mindent átlátni és a kezében tartani, lépésről lépésre lekövetni értékesítési folyamatit, akkor vállalatirányítási rendszerünk modulja a kedvence lesz! Kérdései maradtak még a programmal kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és megválaszoljuk őket!

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!