Eszköznyilvántartó program az OVIP vállalatirányítási rendszerben

Eszközök nyilvántartása felsőfokon

Azoknál a cégeknél, ahol rengeteg saját eszközzel folyik a mindennapi munkavégzés, sok fejtörést okozhat ezen eszközök lekövetése, pontos nyilvántartása. Szerencsére nekik is megoldást kínál OVIP vállalatirányítási rendszerünk Eszköznyilvántartó programja, amelynek segítségével a tömeges és egyedi eszközkezelés, történetiség vezetés és az eszközkiadás teljes körű adminisztrációja is megoldódik!

A vállalat értékes eszközeinek nyilvántartására szolgál programunk, aminek köszönhetően minden eszköznél pontosan tudni fogja a cégvezető, hogy mikor, kinél volt, ezzel együtt pedig az eltűnés kockázata is jelentősen csökken.

Milyen funkciók segítik a tűpontos nyilvántartást online Eszköznyilvántartó programunkban?

1., Tömeges eszközök kezelése:

Vegyünk példának egy építőipari céget, amely 500 zsaluval rendelkezik, ezeket azonban a kollégák folyamatosan viszik projektről projektre. Fontos, hogy ilyen helyzetekben tudjuk, hogy ki, mikor, hova és hány darab eszközt vitt el a fenti készletből. Az OVIP Eszköznyilvántartó programban egyszerre nagyobb mennyiségű, akár több száz terméket felölelő eszközkiadás is elvégezhető pár kattintással.

2., Egyedi eszközök kezelése:

Egyedi terméknél olyan eszközökről beszélünk, amik általában nagyobb értékű műszaki cikkek. Ezek egyedi gyári számmal vannak ellátva, hogy pontosabban lekövethetők legyenek, és minden ilyen eszköz kiadásánál - annak magas értéke miatt- , az elvivőnek egy ún. eszköz kiadási bizonylaton kell nyilatkoznia, hogy elvitte.

3., Eszköz kiadási bizonylat:

Egy gombnyomással készíthető bizonylat a kiadásra szánt eszközökből, melyhez hozzárendelhető a rendszerben megtalálható munkatárs, a kiadás pontos dátuma, illetve megjegyzési is, amennyiben szükséges. Menet közben jutott eszébe, hogy hozzá kellene adni még eszközt a listához? Semmi baj, a bizonylat kiállítása közben könnyedén adhat még hozzá a listához új eszközöket! Nyomtassa ki a kiadási bizonylatot egy gombnyomással!

4., Kiadás vezetés:

Online vállalatirányítási rendszerünk Eszköznyilvántartó programjában listába szedve áttekintheti aktuális eszköz kiadásait. Az összetett keresővel pillanatok alatt megtalálhatja egy adott eszköz kiadási adatait, éppen kinél, hol található.

Védje meg cége értékeit, vezessen tűpontos nyilvántartást vállalkozása eszközeiről, kísérje figyelemmel, melyik eszköz, mikor, kinél van! Ismerje meg online vállalatirányítási rendszerünk további hasznos moduljait is, köztük a raktárkezelő és számlázó programot! Próbálja ki vállalatirányítási rendszerünk megrendelés előtt, kérje demóverziónkat elérhetőségeinken!

 

Vissza

Nézze meg csomagajánlatainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!