OVIP Esszenciák – Hatékony munkavégzés feladatkezelő programunkkal.

Segítünk mindent észben tartani OVIP feladatkezelő programunkkal!

Nehezen tudja fejben tartani elvégzendő feladatait, napi teendőit? Gyakran ugrál a munkák között, és előfordul, hogy valami felett elsiklik? Szinte lehetetlen mindig, minden folyamatot észben tartani, de szerencsére nem is kell, hiszen erre szolgál a Feladatkezelő program! Vállalatirányítási rendszerünk feladatkezelője megújult külsővel és átlátható felépítéssel áll rendelkezésére minden, feladatokban bővelkedő munkatársnak!

Miket tud a feladatkezelő program?

  • Gyors kezelés: pillanatok alatt felviheti feladatait, csak adjon nekik címet, állítsa be a határidőket, felelősöket, írjon hozzá leírást és kész is.

  • Priorizálás: színekkel tudja megkülönböztetni a feladatok fontosságát, így azonnal látható, hogy melyik feladatokat kell priorizáltan kezelnie. Piros színnel a fontos, sárgával az átlagos, kékkel a nem fontos feladatokat jelölheti.

  • Felelőskiosztás: akár kollégájának is adhat feladatot, melyről azonnal email jelzést is küld online vállalatirányítási rendszerünk. A feladatokat kollégák szerint rendszerezi a program, így rengeteg feladat is átlátható marad.

  • Időpontkezelés: feladatkezelő programunk nem hagyja, hogy egy feladat elmaradjon, hiszen határidőt is meg lehet adni, ami jelez kollégájának. Ha viszont egy olyan feladatot szeretne feljegyezni, ami később válik esedékessé, feladatkezelő programunkban időzítheti is azt, így csak a kívánt időpontban fog Önnek megjelenni.

  • Dokumentumfeltöltés: ha a feladathoz csatolmányt szeretne feltölteni, az OVIP vállalatirányítási rendszerrel egyszerűen megteheti, hiszen a feladatkezelő program össze van kötve dokumentumkezelő programunkkal is, így nyugodtan csatolhat képet, vagy dokumentumot az adott feladathoz.

  • Modern megjelenés: virtuális post-itek formájában látványos, de átlátható összegzést kap feladatairól, melyeket a reszponzív kialakításnak köszönhetően tabletről vagy telefonról is kezelhet.

Készítsen online post-itet az elvégzendő feladatokról, jelölje őket fontosság szerint, változatos színekkel, ossza ki munkatársainak, vagy időzítse a szükséges időpontra! Kombinálja számlázó vagy raktárkezelő programmal, vagy olyan speciális modulokkal, mint például az értékesítés! Nézzen szét vállalatirányítási rendszerünk moduljai és csomagajánlatai között, vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat, hogy cégére szabottan ajánlhassunk megoldást!

Vissza

Nézze meg csomagajánlatainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!