OVIP Esszenciák – Egyszerű és hatékony felhasználókezelés

Pofonegyszerű felhasználókezelés az OVIP-ban!

Kezelje könnyedén OVIP vállalatirányítási rendszerünkben a felhasználói jogosultságokat, akár modulok szintjén is! Az Ön biztonsága garantált, hiszen Ön szabja meg a hozzáféréseket és jogosultságokat, mely felhasználó mihez férhet hozzá. Vegye kezébe az irányítást, ismerje meg az OVIP vállalatirányítási rendszer professzionális felhasználókezelését!

A felhasználókezelést vállalatirányítási rendszerünk Beállítások moduljában lehet elérni, itt lehet megadni pillanatok alatt, hogy melyik kolléga melyik modult láthassa.

Miért jó a moduláris szintű felhasználókezelés?

1., Mert az adatokat szegmentáltan láthatják a kollégák, azonnal megtalálhatják a számukra valóban fontos információkat, adatokat, hatékonyan használhatják a komplett vállalatirányítási rendszert.

2., Mert nem fogják őket zavarni azok a modulok, melyeket nem használnak. Nincsenek felesleges információk, így időveszteség sem, csak azokat a programokat használják a kollégák, amelyek szükségesek mindennapi munkavégzésükhöz.

3., Mert biztonságosabb az OVIP a megrendelőnek, azaz Önnek. Gondoljon csak bele, Ön szabja meg az adatokhoz történő hozzáféréseket, melyik felhasználó mihez férhet hozzá, és így még akár új munkatárs esetén is elkerülhető az esetleges súlyos hibázási lehetőség. Apropó új kolléga:

4., Mert új kolléga esetén is játszi könnyedséggel lehet kialakítani az új felhasználót, pár gombnyomással beállíthatóak a jogosultságok.

OVIP-tipp: vállalatirányítási rendszerünk minden moduljában, így a Beállításokban is útmutató videó található az adott modul működéséről, beállítási lehetőségeiről, így azonnali segítséget kaphat a felhasználókezelés rejtelmeiről is!

 

Szívesen kipróbálná ezt a moduláris szintű, biztonságos felhasználókezelést? Ismerje meg komplett vállalatirányítási rendszerünket, változatos moduljainkat, köztük a számlázó és raktárkezelő programot, vagy bolti modulunkat, és kérje ingyenes demóverziónkat elérhetőségeinken!

Vissza

Nézze meg csomagajánlatainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!