OVIP Esszencia – Google szerverre költözött az OVIP

Google szerveren az OVIP!

Mi tényleg komolyan vesszük OVIP vállalatirányítási rendszer megújítását, olyannyira hogy a komplett online rendszerünket átköltöztettük a világ egyik legbiztonságosabb szerverére! Bizony, vállalatirányítási programunk már a Google szerveréről érhető el, amely sokkal nagyobb biztonságot és gyorsabb működést garantál programunknak. Mutatjuk miért és hogyan!

Új technológia
A Google Cloud Platform lehetőséget ad egy új technológia használatára, ami az úgynevezett Kubernetes Engine. Ez a technológia nemcsak biztonságos, hanem hihetetlenül modern is, hiszen ezt a technológiát Magyarországon jelenleg nagyon kevesen ismerik, így ebben is egyedülálló tud lenni OVIP vállalatirányítási rendszerünk.

Miért gyorsabb?
Az OVIP online vállalatirányítási rendszer és az adatbázis külön virtuális gépen fut, így egymást nem zavarják működésükben. Ezen felül mindkét rendszer, ha egy bizonyos szintet elér terheltségben, automatikusan bekapcsolódik egy újabb erőforrás, hogy az előzőt segítse.

Miért biztonságosabb?
A Google a világ három legnagyobb virtuális tárhely-szolgáltatójának egyike, ami már önmagában garancia. Ezen felül a "virtuális lemezes" technológiából adódóan a rendszert nem lehet feltörni, így a tökéletes biztonság szintén garantált. Minden adata azonnal tükröződik egy pót-adatbázisban, ezért ha bármi probléma lépne fel, azonnal a pót-adatbázis lépne előre, így Ön semmit nem érzékelne egy esetleges meghibásodásnál.

OVIP-tipp
Nézzen szét a világszerte megtalálható Google szervertermekben!

Legyen Ön is Ügyfelünk, ha egy biztonságos és gyors vállalatirányítási rendszert szeretne, amely a világ egyik legnagyobb szerveréről érhető el! Keressen minket elérhetőségeinken, próbálja ki a programot, és győződjön meg a Google szerver adta lehetőségekről!

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!