OVIP Jó tudni – Gyári szám kezelése raktárkezelő programban

Gyári szám kezelése

Ha Önnek is napi szinten kellene kezelnie gyári számot, lekövetnie az adott termékek történetiségét, viszont még nem talált olyan programot, amelyben mindezt egyszerűen, átláthatóan és hatékonyan tudja kivitelezni, akkor most célba ért. OVIP vállalatirányítási rendszerünk online raktárkezelő programjában immáron gyári számok kezelésére is lehetőség van, a már megszokott felhasználóbarát kialakítással, logikus működéssel.

Raktárkezelő programban történő gyári szám kezelés általában olyan termékeknél fontos, ahol egyedi azonosítóval rendelkezik minden termék, például a műszaki árucikkek esetében.

Miért fontos ez az egyedi azonosítás? Mert ha például garanciális eset van, akkor a boltosnak tudnia kell, hogy a termék tényleg az szóban forgó hibás termék-e, amelyik korábban el lett adva, és az is fontos, hogy lássa az eladó az adott termék pontos történetét a rendszerben.

Az OVIP raktárkezelő programban a gyári szám kezelése funkcióval az eladó megtudja nézni, hogy egy termék mikor lett bevételezve, és mikor lett eladva, így könnyen végigkövetheti annak útját a kereskedelmi folyamatokban.

A gyári szám kezelése roppant egyszerűen lett kialakítva vállalatirányítási rendszerünkben. A raktárkezelő programban a bevételezés során gyorsan, felsorolásszerűen meg lehet adni egy termék típusnál a gyári számokat. Az eladásnál pedig pontosan ugyanígy meg lehet határozni, hogy melyik termékek lettek eladva. A termék adatlapon meglehet nézni, hogy milyen gyári számú termékek vannak jelenleg készleten, és a már eladott termékeknek mi a történetisége.

Kövesse le pontosan termékei történetiségét gyári számok segítségével! Ismerje meg OVIP vállalatirányítási rendszerünk raktárkezelő programjának további funkcióit, és egyéb moduljait, köztük a számlázó programot, vagy bolti modult! Próbálja ki raktárkezelő programunkat és komplex vállalatirányítási rendszerünket, kérje demóverziónkat elérhetőségeinken!

 

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!