OVIP - 5 tipp a gyorsabb raktárkezelésért!

5 tipp a gyorsabb raktárkezelésért!

Gyakran elveszíti a fonalat a termékkezelés sűrűjében? Sok raktárral és még több termékkel dolgozik egyszerre? Rengeteg időt veszít a készlet- és raktárkezelés adminisztrációja során? Akkor most kimondottan Önnek szólnak különleges tippjeink, amelyek segítik egyszerűsíteni és felgyorsítani a raktárkezelés folyamatát!

Nézzük az OVIP raktárkezelő program 5 legjobb funkcióját, melyekkel gyerekjáték lesz a készletkezelés!

1. Beszerzés generátor
Nem kell órákat töltenie a termékek számolásával egy nagyker rendelés előtt, az OVIP vállalatirányítási rendszerben megadhatja az optimális készletet, és egy gombnyomással lekérheti a listát miből, mennyit kell rendelnie. Több órás számolgatás helyett rendeljen pár kattintással!

2. Leltár
Felhő alapú rendszerünknek köszönhetően, egyszerre több munkatárs, több eszközön is végezheti a leltárt, ráadásul nincs többé papíron vezetett nyilvántartás és összesítés, a rendszer automatikusan elvégzi a műveleteket. Raktáranként készíthető leltár, amelyben a hibázási lehetőséget kizárja a program, mivel addig nem zárható le egy folyamat, ameddig minden termék felvitelre nem kerül. A leltárban azonnal láthatóvá válnak az eltérések, ezekről összesítőt kapunk készletkorrekció formájában.

3. Komplex keresőrendszer
Keressen akár szó, vagy cikkszám alapján, már két karakter beírásától folyamatosan frissülő és betöltődő lista segíti, hogy pillanatok alatt megtalálja a keresett terméket, akár több tízezres cikktörzsből is!

4. Tömeges árazás
Akár árakat szeretne módosítani, akár akciót indítani, pár gombnyomással beárazhat egyszerre több ezer terméket!

5. Ármeghatározó
A raktárkezelő programban Beszerzés során kategóriánként és termékenként is megadható az aktuálisan használt árrés, a Bevételezés során pedig a rendszer ezt automatikusan felajánlja és elvégzi a szükséges műveleteket, így gyorsítva a folyamatot.

Ezeket az eszközöket mind megtalálja OVIP raktárkezelő programunkban, számos további funkciók mellett! Ha Önnek is online vállalatirányítási rendszerre és raktárkezelő programra van szüksége, keressen minket elérhetőségeinken és egy ingyenes bemutató keretében megismertetjük a lehetőségekkel!

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!