OVIP Esszenciák – Hatékony irodai programok

A hétköznapi hősök: irodai programok

Jegyzetet készíteni a megbeszélésről. Felvinni egy eseményt a napárba. Feladatot kiosztani, hogy a munka ne felejtődjön el. Egy helyen tárolni a projekthez kapcsolódó dokumentumokat. Ismerős napi teendők, igaz? Ugye mennyire elképzelhetetlen lenne a munkánk irodai programok nélkül? Nézzük, vállalatirányítási rendszerünk milyen modulokkal tudja segíteni a hétköznapi munkát!

Ismerje meg a hétköznapi munkavégzés hőseit, bemutatjuk az online használható jegyzetek, naptár, napi feladatok és dokumentumkezelő programunkat!

Határtalan jegyzetek

Bizony, nem elírás. Az OVIP vállalatirányítási rendszer Jegyzetek programjában, ugyanis korlátlan számú jegyzetet készíthetsz. Hogy biztos minden jegyzet megmaradjon az automatikus mentés segít, így akkor sem kell aggódni, ha véletlenül bezáródik a program. És hogy lehet kiigazodni a rengeteg jegyzet között? A beleépített gyorskeresővel pillanatok alatt, hiszen mind a cím, mind pedig a jegyzet tartalmára is keres.

Elvégzendő feladatok

Készítsen online post-itet az elvégzendő feladatokról! Fontosság szerint, változatos színekkel jelölheti a feladatokat, valamint ki is oszthatja őket munkatársainak. Nem aktuális a feladat, de nem szeretné elfelejteni sem? Időzítse a szükséges időpontra!

Pontos programok

Jelölje vállalatirányítási rendszerünk saját naptárjában az eseményeit, legyen szó akár céges, akár személyes időpontról! Adjon hozzá tetszőleges hosszúságú megjegyzést, vagy kérjen róla e-mailes emlékeztetőt, így biztosan mindig naprakész lesz a programjai terén.

Profi tárolás

Tárolja és kezelje könnyedén cége dokumentumait, egy helyen! Hogy egyszerűbb legyen a papírmunka kategorizálhatja és partnerekhez is rendelheti az éppen szükséges dokumentumokat, hogy mindig kéznél legyenek! Mondanunk sem kell, a gyorskeresőnkkel azonnal megtalálhatja a keresett dokumentumot akár több ezer fájl között is!

Meggyőződne programjaink hatékonyságáról és egyszerű kezelésükről? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen ingyenes tájékoztatást a rendszerről és az általa nyújtott lehetőségekről!

Vissza

Nézze meg csomagajánlatainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!