OVIP Vállalatirányítás Raktárkezelő Számlázó Program Jótállás

Most már jótállási jegyek is nyomtathatóak az OVIP-pal!

A fogyasztói jogok egyik legfontosabb eleme az, hogy a gyártó, illetve a forgalomba hozó vállalkozásoknak bizonyos termékek esetén jótállást kell biztosítaniuk. Ez biztosítja ugyanis azt, hogy a kereskedelemben ne lehessen forgalomban rossz minőségű vagy hibás termék. A fogyasztói jogokat és a jótállási feltételeket a jótállási jegy tartalmazza, amelyet a kereskedőnek kell átadnia a fogyasztó részére. Ez természetesen komoly adminisztrációs terheket is jelenthet a kereskedő részére.

Az OVIP Vállalatirányítási Rendszerben már közvetlenül is van lehetőség jótállási jegy kinyomtatására!

Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer Számlázó Programjában van lehetőség arra, hogy jótállási jegy sablonokat alakítsunk ki. Ez egy egyszerűen kezelhető szövegszerkesztő, amelyben megfogalmazhatjuk azt, hogy mit tartalmazzon a jótállási jegy. A változó adatokat pedig, mint például a termék neve, gyártója, illetve gyári száma, joker karakterláncokkal tudjuk megadni. A jótállási jegy nyomtatásakor a joker karakterláncok helyére az OVIP Rendszer a konkrét adatokat fogja beilleszteni. A jótállási jegy sablonokat csak egyszer kell beállítani, és utána már csak egy kattintással nyomtathatóak is a jótállási jegyek! A jótállási jegyek kinyomtathatóak az OVIP Vállalatirányítási Rendszernek mind a Bolti Értékesítési Programjában, mind pedig a Számlázó Programjában is, attól függően, hogy nyugtás vagy számlás értékesítés történt-e

Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer Raktárkezelő Programjában egyszerűen és könnyedén tudjuk kezelni a termékek gyári számait is!

Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer Raktárkezelő Programjának egyik speciálisan erre a célra kialakított kiegészítő funkciója segítségével mind a termékek bevételezésekor, mind pedig a termékek értékesítésekor meg lehet adni a termékek sorozatszámait, azaz a gyári számait is, amelyeket a rendszer egyedileg nyilvántart. A Raktárkezelő Programban bármely termék adatlapján lekérdezhetőek a már berögzített gyári számok is, így akár évekre visszamenőleg is néhány kattintással le tudjuk kérdezni egy konkrét gyári számról, hogy mikor lett bevételezve, illetve értékesítve az adott gyári számhoz tartozó termék.

Felkeltettük érdeklődését? Ismerje meg az OVIP Vállalatirányítási Rendszert!

Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer egy olyan összetett rendszer, amely a Raktárkezelő, a Számlázó és a Bolti értékesítési programokon kívül számos más hasznos modult is tartalmaz, mint például a Rendelésfeldolgozó, a Munkanyilvántartó, vagy éppen a Kiadáskezelő Programok, amelyek egymással szoros kapcsolatban állnak. Így az OVIP Rendszert használhatják kis- és nagykereskedők, webshop üzemeltetők, de akár a különféle szolgáltatások végző vállalkozások is sikeresen tudják használni az OVIP Rendszert, megkönnyítve és meggyorsítva ezzel a saját működési folyamataikat!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, nyugodtan igényeljen ingyenesen igénybe vehető tesztfelületet, és minden kötöttség és kockázat nélkül próbálja ki a programunkat!

Kapcsolati oldalra ezen a linken egyszerűen át tud lépni.

A továbbiakban is jó munkát kívánunk minden Kedves Látogató részére!

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!