OVIP vállalatirányítás raktárkezelő bolti eladó program hűségpont

Jutalmazd és ösztönözd vásárlóidat hűségpontos kedvezménnyel!

Szeretnéd, hogy a vásárlóid hűségesek legyenek Hozzád, és vissza-visszatérjenek vásárolni? Jutalmazd és ösztönözd őket hűségpontos kedvezménnyel! Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer Raktárkezelő és Bolti Értékesítési Programjában a hűségpontokat is könnyedén és széleskörűen tudod alkalmazni! Cikkünkben ezt a hasznos marketing lehetőséget mutatjuk be!

 

Mi is pontosan az a hűségpont?

A hűségpont nem más, mint a vásárló virtuális pénztárcája, amelyben a vásárlásai után járó kedvezményeket, mint pénzösszeget gyűjti, amelyet majd szintén Nálad fog levásárolni. Ezzel tudod a vevőidet ösztönözni, hogy visszatérjen hozzád vásárolni, és eközben ő is megbecsülve érzi magát Általad!

 

Hogyan szerezhet egy vásárló hűségpontot?

Természetesen a vásárlásai után! Az OVIP Rendszerben 1 hűségpont 1 Ft-nak felel meg. Az OVIP Rendszer Raktárkezelő Programjában központilag beállítható, hogy a termékek árának hány százaléka legyen jóváírva hűségpontként a vásárlónak, de ez termékenként egyedileg is szabályozható. Az is beállítható, hogy az akciós termékek árának hány százaléka legyen jóváírva hűségpontként a vásárlónak, hiszen az akciós termékeknél kisebb a realizált árrés. Az OVIP Rendszer Partnerkezelő programja pedig minden egyes vevőnél nyilvántartja, hogy éppen mennyi hűségpontot gyűjtött eddig össze.

 

Hogyan tudja a vásárló beváltani a hűségpontjait?

Az OVIP Rendszer Bolti Értékesítő Programjában erre külön funkció van kialakítva! Abban az esetben, ha a vásárlás során beállítjuk a vevőt, akkor a program automatikusan betölti az éppen aktuális vásárláshoz a vevő rendelkezésre álló hűségpontjait. Az OVIP Rendszerben az is beállítható, hogy a vásárlás hány százalékáig lehet beváltani hűségpontokat, illetve, hogy mekkora az a minimális vásárlási összeg, amikor már beváltható a hűségpont. Abban az esetben, ha a vásárló hűségpontot vált be, akkor természetesen azt a program nyilvántartja, és a beváltott hűségpontokat levonja a vevő hűségpont egyenlegéből.

 

Az OVIP Rendszerben vonalkódos törzsvásárlói kártya is használható!

Van címkenyomtatód? Ha igen, akkor semmi akadálya sincs annak, hogy vonalkódos törzsvásárlói kártyákat készíts, és azokat átadd a vevőidnek! Az OVIP Rendszer Bolti Értékesítési Programja ugyanis nemcsak a név, hanem a vevőkód alapján is felismeri a vásárlót, a vevőkód pedig kinyomtatható vonalkódként is. Amikor a vásárló a kasszához ér, akkor elegendő csak egy vonalkód olvasóval leolvasni a vevő törzsvásárlói kártyáján szereplő vonalkódot, és a program máris beazonosítja a vásárlót!

 

UNAS webáruházat üzemeltetsz? Használj ott is hűségpontokat! Az OVIP-pal mindez szinkronban is lehetséges!

Magyarországon elsőként az OVIP Vállalatirányítási Rendszerben jelent meg a hűségpontoknak az UNAS webáruházakkal történő teljes körű szinkronizálása! Hogyan működik mindez? Amikor az OVIP Bolti Értékesítési Programjában egy vásárló beazonosításra kerül, akkor az OVIP lekéri az UNAS-tól az UNAS-ban szereplő aktuális hűségpontok számát. A vásárlás lezárása után pedig az OVIP megküldi az UNAS felé az új hűségpont egyenleget, így a két rendszerben a hűségpontok száma egyezni fog! Mindegy tehát, hogy a vásárlód a webshopodban vagy az üzletedben vásárol,  a hűségpontjai ugyanúgy gyarapodnak!

 

Felkeltettük érdeklődését az OVIP Vállalatirányítási Rendszer iránt? Ismerje meg mindenféle kötöttség nélkül!

Az OVIP Vállalatirányítási Rendszer egy olyan ERP szoftver, amely sok önálló, de egymással mégis szoros egységet alkotó modulból áll. Ilyen modulok például a Raktárkezelő, a Számlázó, Beszerzéskezelő, a Rendelésfeldolgozó és a Bolti Értékesítési Programok is, amelyek segítségével szinte minden kereskedelmi tevékenység gyorsan és hatékonyan elvégezhető!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, nyugodtan igényeljen ingyenesen igénybe vehető tesztfelületet, és minden kötöttség és kockázat nélkül próbálja ki a programunkat!

Kapcsolati oldalra ezen a linken egyszerűen át tud lépni.

A továbbiakban is jó munkát kívánunk minden Kedves Látogató részére!

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!