OVIP Esszenciák – Készletkezelő program

Egy készletkezelő program, minden igényre!

Ha Ön a kereskedelemben dolgozik, biztosan elképzelhetetlennek tartja a mindennapi munkavégzést egy jó készletkezelő program nélkül! Nem mindegy azonban milyen készletkezelő programba fektetjük a pénzt és az energiát, figyelembe kell vennünk a vállalkozás profilját, munkafolyamatait, és hogy ezekhez milyen eszközöket biztosít az adott készletkezelő! Ha szeretne egy mindenre kiterjedő, modern programot, ismerje meg az OVIP online készletkezelőnk funkcióit!

OVIP vállalatirányítási rendszerünk számos modullal rendelkezik, köztük olyanokkal is, amelyek kifejezetten a kereskedők igényeire lettek szabva, közülük is kiemelkedik a komoly fejlesztéseket maga mögött tudó készletkezelő programunk. Hogy miért ajánljuk minden kereskedőnek nyugodt szívvel a programunkat? Mutatjuk!

1. Mert sokkal többet adunk egy egyszerű készletkezelőnél: nyomtathat címkét, kezelhet szavatosságot, egyszerre több munkatársával használhatja a rendszert, így felgyorsítva a leltározást, automatikusan számoltathat árrést.

2. Mert elképesztően sok időt spórolhat beszerzés generátorunkkal és tömeges árazás funkciónkkal! Előbbit használja a nagyker rendelés felgyorsítására, hogy azonnal láthassa miből mekkora mennyiségre van szüksége, utóbbi segítségével pedig árazzon vagy akciózzon egyszerre akár több ezer terméket is!

3. Mert rengeteg pénzt is megtakaríthat, hiszen komplett vállalatirányítási rendszerünket, számlázó programmal, bolti modullal és még további funkciókkal kedvező havi díjas konstrukciókban kínáljuk, így nem kell egy nagyobb vagyont költenie egyetlen raktárkezelő programra.

OVIP-tipp: Mert azonnal használható. Ha nem szeretne hosszú hónapokat tölteni a bevezetéssel és a program megtanulásával, akkor az OVIP az Ön programja. Modern, felhasználóbarát kezelőfelülettel és folyamatos támogatással segítjük Ügyfeleinket.

 

Van még kérdése? Tegye fel nekünk bátran, keressen minket elérhetőségeinken! Nézzen szét moduljaink és csomagajánlataink között, majd tapasztalja meg a kényelmes és modern cégvezetést vállalatirányítási rendszerünkkel!

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!