OVIP Esszenciák – Online készletkezelés egyszerűen

Készletnyilvántartás játszi könnyedséggel!

Tapasztalja meg a korlátlan és egyszerű készletkezelés előnyeit: online készletnyilvántartó programunk segít Önnek termékeit átláthatóan és megfelelően kezelni, akár telefonról vagy tabletről is! Ha pedig szeretne rengeteg időt is megspórolni, használja beszerzés generátorunkat, vagy tömeges árazás funkciónkat, esetleg végezzen leltárt egyszerre több munkatársával, egy időben! 
Ha készletnyilvántartóra van szüksége, válassza az OVIP-ot! Hogy miért? Van rá 4 szuper érvünk!

Beszerzés generátor

Ha már közvetlen nagyker rendelés előtt áll, és szorítja az idő, de fogalma sincs melyik termékből, mennyit kellene rendelnie, de nem szeretne hosszú órákon át számolgatni és ellenőrizni se, akkor használja a beszerzés generátort! Állítsa be az optimális készletet, és kérdezze le egy gombnyomással miből mennyit kell rendelni! Ugye mennyivel egyszerűbb így?

Tömeges akciózás

Készletnyilvántartó programunkban lehetősége van egyszerre akár több ezer terméket is árazni! Percek alatt indíthat akciót, vagy módosíthat árakat az elképzelései szerint, mindössze egy gombnyomás, és kész is van a több ezres tétel átárazásával! Mi ez, ha nem hatékonyság?

Villámgyors leltározás

Felhő alapú rendszerünknek köszönhetően, egyszerre több munkatárs, több eszközön is végezheti a leltárt. Akár tableten, akár telefonon végzik a kollégák a leltározást, a készletező program folyamatosan frissíti az aktuális állapotot, így gyorsan és rendkívül hatékonyan tudják elvégezni a folyamatot.

Szavatosság kezelése

Ha élelmiszerekkel, vagy szavatossági idővel rendelkező termékekkel dolgozik, valószínűleg Önnek is a kedvenc funkciója lesz a szavatosság kezelése. Minden terméknél a szavatossági időn belül, be lehet állítani ún. kritikus időszakot is, és amikor a termék belép ebbe a kritikus időszaknak beállított időintervallumba, a rendszer jelezni fogja Önnek, így előre megtudja tervezni, mikor szükséges a terméket akciózni.

OVIP-tipp: Vállalatirányítási rendszerünk minden modulja egymással szinkronizáltan működik, így könnyedén húzhat át adatokat a szükséges folyamatoknál, munkáját összehangoltan segítik különböző programjaink és azok funkciói!

Ha úgy érzi, Önnek is egy ilyen komplett irányítást biztosító rendszerre van szüksége, kérje ingyenes tájékoztatónkat, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, és tegye fel kérdéseit!

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!