OVIP Esszenciák – Online kölcsönző program

Új modullal bővült OVIP vállalatirányítási rendszerünk

Ismerje meg népes „családunk” legújabb tagját, a kölcsönző modult! Tapasztalja meg a kölcsönzés folyamatát, eddig talán ismeretlen módon, egyszerűen, papírok és cetlik nélkül! Modern, online kölcsönző programunk olyan speciális funkciókat tartalmaz, melyek nagyban megkönnyítik minden kölcsönzéssel foglalkozó vállalkozás életét!

Rendszerezés az alapoktól
A beállítások menüpontban megadhatja az alapokat: milyen termék kategóriái vannak, hol tárolja a termékeket, milyen állandó szövegek szerepeljenek a különféle bizonylatokon. Még figyelmeztető mondatot is megadhat, amely a bizonylatokon központi helyen kiemelésre kerül!

Gondoljon a részletekre!
Kölcsönzés után eszköze karbantartásra szorul? Adja meg minden eszköznél, hány napot vesz igénybe a karbantartás, a rendszer pedig figyelni fog erre, és nem engedi az újabb kölcsönzést, csak a karbantartási idő lejárta után!
Adjon meg napra lebontott árakat az eszköz bérlésére! Tetszőleges számú napot megadhat, amelyeknél külön-külön beállíthatja a napi árakat.

Átláthatóság
Egy eszköznél megtekintheti az arra vonatkozó foglalásokat és kölcsönzéseket naptár formátumban is. Külön színnel jelzi a rendszer a foglalás, karbantartás és kölcsönzés idejét, kedvére válthat heti, havi vagy lista nézetre is a könnyebb tájékozódás érdekében.

Kölcsönzés lépésről lépésre
A foglaláshoz vegye fel könnyedén a kölcsönözendő eszközöket, majd húzza át partnere adatit, adja meg a kölcsönzés kezdetét és végét, valamint az esetleges kaució, előleg vagy kedvezmény összegét! Egy gombnyomással, villámgyorsan készíthet kalkulációt a fenti adatokból, hogy bizonylatkészítés előtt láthassa a végösszeget. Nyomtasson foglalási bizonylatot vagy adja rögtön kölcsönbe a kiválasztott eszköz(öke)t, a rendszer azonnal tud kölcsönzést generálni a megadott paraméterekkel, melyből szintén nyomtatható bizonylat
OVIP-tipp: Ha visszatérő ügyfele van, egy gombnyomással készíthet újra kölcsönzést vagy foglalást az adott ügyfél korábbi kölcsönzési listája alapján.

Csak hibátlanul
A rendszer nemcsak a foglalási és kölcsönzési időket veszi figyelembe, hanem az eszközöknél beállított karbantartási napokat is, így elkerülhető a karbantartás nélküli termék kiadása. Nem tudja követni egy eszköz útját? Ellenőrizze a történetiségben, hogy pontosan mikor, kinél járt az eszköz!

Felkeltettük érdeklődését? Ismerje meg rendszerünket és nézzen szét ajánlataink között!

Vissza

Nézze meg csomagajánlatainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!