Új eszközzel bővült az OVIP, megérkezett a kontrolling modul!

Ismerje meg az OVIP új családtagját, a kontrolling modult!

A kontrolling modul elsősorban a cégvezetők álma lesz, hiszen őket tudja segíteni abban, hogy tisztán láthassák cégük forgalmát, a forgalmak összetételét, a vállalkozásuk eredményességét, vagy éppen ÁFA egyenlegét. Tökéletes ellenőrzés és átláthatóság, részletes kimutatások vállalatirányítási rendszerünkben, hogy vállalkozását sikeresebbé tehesse! Ismerje meg új programunk funkciót és előnyeit!

Mit is jelent a kontrolling?

A Wikipédia meghatározása szerint: „A kontrolling felöleli a célmeghatározás, tervezés és a kontroll (a szó irányítási és szabályozási értelmében) folyamatait a pénzügyek és az előállítás / termelés területein. A kontrolling olyan tevékenységeket is magába foglal, mint a döntéshozatal, értelmezés és fókuszálás. Ebből következően a menedzsmentnek foglalkoznia kell kontrolling tevékenységgel, hiszen nekik kell meghatározniuk, hogy milyen költségkeretek mellett milyen és mekkora célokat is kell elérni.

Ahogy a neve is mutatja, teljes kontroll. Lényegében tehát minden olyan kardinális döntéshozatali és folyamati pontot magába foglal a kontrolling, amely egy vállalkozás jövőjét és sikerességét befolyásolhatja.

Hogyan segít OVIP vállalatirányítási rendszerünk kontrolling modulja?

A kontrolling modul alapvetően a kereskedőknek tud nagyon sok, hasznos információt szolgáltatni. Vállalatirányítási rendszerünk moduljának segítségével meg lehet nézni, hogy a cég forgalmának pontosan milyen összetétele van, és ez alapján lehet listákat célozni akár Partnerek, akár Raktárak, akár Termékek szintjén. Ezzel az aprónak tűnő, de hatalmas erejű funkcióval kimondottan a célcsoportját érheti el, közvetlenül kommunikálhat feléjük csak nekik szóló információkat.

Mindemellett a kontrolling modul segítségével választ kaphat az örök kérdésre is, hogy mennyi az aktuális ÁFA egyenlege! Kövesse folyamatosan és egyszerűen kontrolling modulunkkal cége forgalmát, és az összegzett cégeredményt, hogy mindig jó döntéseket hozhasson!

Próbálja ki kontrolling modulunkat, győződjön meg saját szemével hatékonyságáról, kérje ingyenes demóverziónkat elérhetőségeinken! Komplett vállalatirányítási rendszerre is szüksége lenne, raktárkezelő programmal és számlázóval? Akkor is jó helyen jár, ismerje meg saját fejlesztésű, felhő alapú vállalatirányítási rendszerünket, az OVIP-ot! További moduljainkról, kedvezményes havi díjas konstrukcióinkról, webáruház szinkronizálási lehetőségeinkről oldalunkon olvashat!

 

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!