OVIP Esszenciák – Megújult számlázó program

Megújult számlázó programunk!

Ahogy már korábbi cikkünkben is említettük, OVIP vállalatirányítási rendszerünk a megújulás útjára lépett! Egy még modernebb, és mobil barátabb külső kialakítása a célunk, amely során vállalatirányítási rendszerünk funkcióit is tovább optimalizáljuk. Az új felületet modulonként vezetjük be, elsőként a számlázó program kapott vadonatúj külsőt, lássuk is, milyet!

Átfogó, vizuális összegzés
A számlázó program megnyitásakor azonnal egy átlátható statisztikával találkozunk, mely esztétikus megjelenítéssel, grafikonnal és táblázatokkal mutatja meg az aktuális pénzügyi helyzetet: áttekinthetjük az éves és havi bevételünket, a tartozásokat, top és feketelistás ügyfeleinket is.

Szabadság, egyénre szabva
A számlázó program Beállítások menüpontjában a számlázó minden részét Ön szabályozhatja, minden beállítást egyénre szabhat! Tetszés szerint adhat meg számlatömböt, áfakulcsot, bizonylatmegjegyzést, beállíthatja melyik értéket tekintse alapértelmezettnek, nettóval vagy bruttóval szeretne-e dolgozni, akár automatikus fizetési felszólítást és e-mail küldést is használhat!

Letisztult felületű bizonylatkészítés
Készítsen akár számlát, díjbekérőt, megrendelőt vagy szállítólevelet, ugyanazzal a letisztult, átlátható és logikus felépítésű struktúrával találkozhat, amellyel pillanatok alatt elkészítheti a kívánt bizonylatot. A bizonylat legtetején beállíthatja a számlatömböt és a típust, majd következnek a vevő adatai és teljesítési információk, egyéb beállítások. Majd átlátható táblázatban felviheti a számla tételeit, szükség esetén módosíthatja vagy törölheti a felvitt tételeket. A bizonylat alján megadhat megjegyzést, valamint egy összesítőben ellenőrizheti az árakat.

Online vállalatirányítási rendszerünk számlázó programja ezeken felül rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik még, köztük említésre méltó lehet a raktárkezelővel való tökéletes szinkronja, hiszen a számlázó program kezeli a számlázásnál a készletfogyást is, vagy éppen a NAV-megfelelőség sem utolsó dolog, a törvényi szabályozásnak megfelelően 100.000 Ft áfatartalom feletti számláit a rendszer automatikusan továbbküldi a NAV-nak.
A számlázó program további funkcióiról az alábbi oldalon tájékozódhat: https://www.ovip.hu/moduljaink/szamlazo-program

Elnyerte tetszését az új felületű OVIP számlázó program? Ön is szeretne modern külsővel rendelkező, mégis könnyen kezelhető, hatékony számlázó programot? Ha szeretné megrendelni számlázó programunkat, vagy kipróbálni online vállalatirányítási rendszerünket, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!