OVIP – Online vállalatirányítási rendszer hatékonyságra hangolva!

Mit jelent az ERP rövidítés? És miért van rá szüksége?

A vállalatirányítási információs rendszer – a szakirodalomban egyre inkább ERP-ként emlegetett rendszer – a vállalat környezetére, belső működésére és a vállalat körüli folyamatokra vonatkozó információk feldolgozását, tárolását, és a tevékenységek, valamint funkciók ellátását lehetővé tevő hardver- és szoftvereszközök összessége. Szigorúan véve az ERP elnevezés egy szűkebb kategóriára vonatkozik: a vállalati erőforrás-tervező (Enterprise Resource Planning) rövidítése. A gyakorlatban azonban az egész rendszer elnevezésére is meghonosodott az ERP rövidítés. Még egyszerűbben: az ERP-t általánosságban vállalatirányítási rendszerekkel azonosítják.

Ha sok idejét elveszi a papírmunka, a munkatársak közötti információátadás, vagy egyszerűen szeretné költséghatékonyabbá tenni egy szolgáltatását, vállalatirányítási rendszerre van szüksége. Az ERP nem egy sima, dobozos szoftver, hanem alapvetően egy keretrendszer, aminek a segítségével saját magunk alkothatjuk meg az eljárásainkat, a saját egyedi igényeinknek megfelelően.
Egy ilyen rendszer bevezetése nem feltétlenül azt jelenti hogy át kell alakítani a módszereket amiket használunk, hanem pont az ellenkezőjét. A már meglévő eljárásainkat vezethetjük be a rendszerbe, aminek valószínűleg az lesz a következménye, hogy rövid időn belül meglátunk bizonyos hibákat, gyenge pontokat a saját elképzeléseinkben, és ezeket javítani kényszerülünk. Mindez azt fogja eredményezni, hogy képesek leszünk lecsökkenteni a feladatra fordított időt, így a költségeket is, vagyis képesek leszünk optimalizálni cégünket!

Úgy érzi szüksége van egy vállalatirányítási rendszerre? Jó helyen jár! Nézzen szét csomagajánlataink között, és találja meg az Önnek legmegfelelőbbet! https://www.ovip.hu/araink/

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!