OVIP Vállalatirányítás - Hogyan rögzítsünk munkához fényképetet

Korlátlan számú fénykép és dokumentum rögzíthető a munkákhoz!

Az okostelefonok tömeges elterjedésével együtt az a szokás is elterjedt, hogy egyre több mindent nem felírunk, hanem lefényképezünk. Legyen az akár egy teljes épületgépészeti kivitelezés végleges állapota műszaki átadás előtt, vagy csak egy cetli rajta egy hasznos telefonszámmal, a fényképezés nagyon hasznos funkció lehet minden esetben. A fényképeket ezután azonban fel kell dolgozni, csoportosítani kell, témákhoz, munkákhoz rendelni, esetleg számítógépre másolni.

Az OVIP Vállalatirányítási rendszer Munkanyilvántartó programjában minden munkához korlátlan számú fénykép készíthető, és mindez az okostelefonon egyetlen gombnyomással!

Mivel az OVIP Vállalatirányítási rendszer felhő alapon működik, ezért a számítógépeken kívül akár bármely más mobileszközzel is azonnal hozzáférhetünk a teljes rendszerhez, és az abban tárolt minden adatunkhoz is, így a Munkanyilvántartó program is bárhol elérhető, ahol csak szükséges. És ha már elérhető, akkor miért ne tudnánk használni akár fényképek gyors rögzítésére is?

Tekintsük meg egy példán keresztül, a Munkanyilvántartó programban mennyire gyors, egyszerű és hatékony a fénykép rögzítése!

Tegyük fel, hogy egy villanyszerelő szakember elkészült egy elosztótábla bekötésével, és szeretné a kivitelezés végén egy fénykép rögzítésével dokumentálni a végső állapotot. Ezt a legkönnyebben úgy tudja elvégezni, hogy az okostelefonon belép az éppen aktuális munka adatlapjához, ott meghívja a képek funkciót, majd egyszerűen lefényképezi az elosztótáblát. A fémykép így azonnal a munkához rendelődik, és bármikor elérhető.

A Munkanyilvántartó programban számos más, hasznos funkcióval tudjuk még hatékonyabban menedzselni az egyes folyamatainkat!

A munkáinkhoz nemcsak fényképeket rendelhetünk, hanem bármely más dokumentumot is, lehet az akár egy egyszerű szöveg, egy tervrajz, vagy akár egy beszkennelt szerződés is. Kalkulátorainkkal ajánlatot, önköltséget és végső számlázandó költséget is gyorsan beállíthatunk, továbbá a munkák aktuális állapota is nyomon követhető és beállítható a státuszok segítségével.

Ráadásul a Munkanyilvántartó programunk szorosan együttműködik a Raktárkezelő és a Számlázó programjainkkal is.

A Munkanyilvántartó programban hozzáférhetünk a Raktárkezelő programunkban tárolt készletünkhöz is, így például egy javítási munka során felhasznált alapanyagok, alkatrészek készletcsökkenése automatikusan megtörténik a Raktákezelő programunkban is, így a készlet is naprakészen tartható. Az egyes elvégzett, befejezett munkák pedig akár egyetlen gombnyomással is kiszámlázhatóak.

A Munkanyilvántartó program része az OVIP Vállalatirányítási Rendszernek, amely a gazdasági élet szinte minden szereplőjének hasznos segítőtársa lehet!

Legyen Ön akár kiskereskedő, webshop tulajdonos, vagy éppen gépjármű szervíz üzemeltetője, az OVIP Rendszer Raktárkezelő, Számlázó, Munkanyilvántartó és Partnerkezelő programjainak használatával az egész vállalkozási tevékenységét gyorsan, hatékonyan és egyszerűen tudja kezelni, menedzselni.

Amennyiben Önök még nem használják az OVIP felhőalapú vállalatirányítási rendszerünket, és felkeltettük érdeklődésüket, nyugodtan keressenek bennünket elérhetőségeinken, és igény esetén természetesen ingyenes demófelületet is biztosítunk Önöknek.

Kapcsolati oldalra ezen a linken egyszerűen át tud lépni.

A továbbiakban is jó munkát kívánunk minden Kedves Látogató részére!

Vissza

Nézze meg csomagajánlatainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!