OVIP Esszenciák – A munkanyilvántartó működése

3+1 szuper tipp, a hibátlan munka nyilvántartásért!

Munkanyilvántartó programunk minden szolgáltató cég álma, hiszen segítségével lépésről lépésre lekövethető minden munkafolyamat, egy gombnyomással készíthető munkalap, kikalkulálhatja az elvégzett munka költségeit, vagy éppen számlázhat! Megmutatjuk online vállalatirányítási rendszerünk moduljának azt a 3 funkcióját, amellyel egyszerűen és hibátlanul vezethet munkanyilvántartást!

Automatizált folyamatok
Új munkánál csak egyszerűen válassza ki Partnerét a rendszer listájából, amely azonnal áthúzza a szükséges adatokat, így Önnek nem kell újra begépelnie. Felkerültek a költségek a programba és ezekből egy munkalapra lenne szüksége? Nyomtassa ki egy gombnyomással a szerkesztett, dizájnos munkalapot! Kész a munka és számlázható? Egy kattintás a bizonylatkészítésre, kiválasztja, hogy kalkulált vagy számlázandó tételekből szeretne bizonylatot, ellenőrzi a tételeket, és már el is készült!

Hozzáférések engedélyezése
Ön szabályozza, hogy ki láthatja projektje részleteit! A vállalatirányítási rendszerben jelen lévő kollégáinak egyetlen gombnyomással engedélyezheti a hozzáférést egy adott munkafolyamathoz. Minden munkánál, külön-külön egyesével is elvégezhetők a beállítások, ráadásul a folyamat bármely szakaszában, így ha időközben történik változás, akkor bármikor állíthat a kollégák hozzáférésén.

Paraméterek
Ha úszik a projektekben, a legnagyobb segítéségére lehet az egyedi paraméterezés. Vigyen fel tetszőleges paramétereket, majd adja meg azok értékeit egy adott munkánál, a munkanyilvántartó összetett keresőjében így pillanatok alatt megtalálhatja a keresett tételt. Szerencsére, ha úton van és azonnal szüksége van az információkra, ugyanígy hozzájuk férhet, hiszen rendszerünk teljesen online, így bármikor, bármilyen eszközről elérheti.

+1: Folyamatlezárás
Egy munkafolyamatot lezárni, akár sikeres, akár sikertelen volt, egyedül az tudja, aki a projekt felelőse. Így elkerülhető, hogy illetéktelen személy döntsön a projekt sikerességéről, vagy véletlenül lezárásra kerüljön egy munka, amely még folyamatban van.

A projektkezelés során ezen funkciók használatával lényegében 0-ra csökkenhet a hibázás lehetősége, folyamatai átláthatóak és könnyen ellenőrizhetőek lesznek. Éppen egy ilyen programra van szüksége? Nézze meg csomagajánlatainkat és további moduljainkat, vagy vegye fel velünk kapcsolatot, hogy személyesen is megválaszolhassuk felmerülő kérdéseit!

Vissza

Nézze meg csomagjainkat vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat!

Tetszik az OVIP? Kérje egyből ingyenes próbaverziónkat!

Áraink Kapcsolat Kipróbálom!